Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Válogatás

2019. 05. 28. 16:41:53

Rengeteg felhasználási módját ismerjük, és megannyi használati tárgyunk alapanyagaként szolgál az üveg. Azonban talán lámpaként imádjuk a legjobban. Sok-sok forma és végeláthatatlan színkombinációs lehetőség rejlik az üveg lámpákban. A klasszikusabb stílustól, a hagyományos mennyezeti lámpákon át, egészen a modern és extravagáns darabokig számos variációs lehetőség áll rendelkezésünkre, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk az otthonunkba legmegfelelőbbet. Ismerd meg jobban az üvegbuborék lámpákat!

2018. 11. 05. 22:24:00

A természet ihlette bútorok mindig letisztultságot és harmóniát csempésznek környezetünkbe. Szinte bármilyen stílusba könnyen beilleszthető, a formák és anyagok megfelelő koncepciójával könnyen elérhető a kívánt hatás. Egy pár fa kiegészítővel sokkal melegebbé, otthonosabbá varázsolhatjuk helyiségeinket. Legyen az rusztikus stílus, durvább, érdesebb tapintású fa kiegészítőkkel, vagy éppen modern, egy simább, fényesebb fa felületekkel díszített tér, bárhol megállja a helyét. Éppen ezért olyan időtálló: ezt teszi a fát örökzölddé.

2017. 09. 06. 12:58:00

Gyűjteményünket a Philips myLiving sorozattal nyitjuk. 

A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégeket fogadnak. Ezek a függesztékek nemcsak beragyogják és kitöltik a teret, az otthonosság varázsát csempészik minden sarokba. Nagyszerűen funkcionálnak hűvös, sötét őszi és téli estéken tökélestes fényt adó világítótestként, emellett kiemelkedő dekorációs elemei is lehetnek szobádnak. A lámpák különlegessége nem kifejezetten csak megjelenésükben rejlik, a varázslat sötétben kezdődik. :) Képzeld el magad egy hűvösebb őszi estén bekuckózva egy pléddel a kanapén egy bögre meleg teával, kakaóval egy jó film, vagy könyv és a kedvesed mellett. A plafonról egy különleges lámpa adja a megvilágítást, melynek fényét igényeidnek megfelelően Te választod ki, ezen felül még azt is elmondhatod, hogy minden apró darabját Te illesztetted a helyére. A falat beborítják a lámpa által kibocsátott fénysugarak, melyek a lámpatest mintái segítségével játékos, szemet gyönyörködtető árnyékokat vetnek, kedves, meleg hangulatot biztosítva.

Keresés