Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Magnetis mágneses LED sínrendszer - A stílus és a funkció találkozása

2024. 04. 14. 16:39:16
Magnetis mágneses LED sínrendszer - A stílus és a funkció találkozása

Függetlenül attól, hogy újépítésű ingatlanról vagy már meglévő épület felújításáról van szó, egy modern élettér kialakításához mára már elengedhetetlen a korszerű megvilágítás. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthasd, világításod tervezésekor többféle faktort is figyelembe kell venned. Világítástechnikai szakértőkként, most elhoztunk számodra az egyik legnépszerűbb LED világítási megoldásunkat, a Magnetis mágneses LED sínrendszert, amely nemcsak esztétikus, de hatékony és energiabarát is, ráadásul jól kombinálható kialakításának hála, hosszú évekig teljesítheti otthoni vagy akár irodai megvilágítási igényeidet.

Magnetis mágneses sínrendszer >

 

Sok helyen hallani, de mégis mit jelent manapság a korszerű megvilágítás? Fontos, hogy leendő fényeid hatékony és energiatakarékos módon szolgálják mindennapi szükségleteidet, ugyanakkor esztétikus és jól kihasználható, személyre szabható, valamint variálható megoldásokon alapuljon. Ha Te is pont ezt keresed a piacon elérhető ezer meg ezer világítási termék között, a Magnetis 48V sínes LED világítási rendszerről mindenképpen hallanod kell!

 

 

Moduláris világítási rendszer

A Magnetis mágneses LED sínrendszer hatalmas előnye a hagyományos világítással szemben a flexibilitásában rejlik. A teljes rendszer moduláris, azaz egymással kombinálható, síkban és térben szerelhető áramvezető sínekből, toldócsatlakozókból és elágazásokból, végzárókból és egyéb kiegészítőkből, valamint többféle sínre szerelhető lámpából áll, amelyekből az igények és funkciók figyelembevételével egyedi konfigurációk születhetnek.

Ráadásul a Magnetis sínrendszer egyenes sínelemei mellett most igazán extra, gyűrű alakú áramvezető sínelemeket és hozzá illő LED lámpákat is kínálunk, amelyekkel otthonod biztosan kitűnik majd a tömegből.

A sínes rendszer felszerelhetőségét tekintve is többféle opciót kínál a Magnetis, ugyanis a felületre szerelt alkalmazási mód mellett, a merev és sodronyos rögzítőkkel akár függesztve is alkalmazhatod, de a manapság nagyon trendi, minimál stílusú megoldásként ismert, gipszkartonba süllyesztett, perem nélküli (trimless) alkalmazásra is van lehetőség, a speciálisan erre a célra kialakított sínek és sínes kiegészítők segítségével.

 

 

Szabadon alakítható megvilágítás

A 48V törpefeszültség miatt a rendszer érintésvédelem szempontjából tökéletesen biztonságos.

A mágneses kivitelnek köszönhetően a sínekben akár egy mozdulattal, biztonságosan áthelyezheted a korábban használt Magnetis lámpáidat, de ugyanilyen egyszerűen, a termékcsalád széles kínálatában elérhető sínes LED lámpákkal bővíteni is tudod sínes világításod.

Ez hatalmas előny lehet azok számára, akik időről időre szeretik egy kicsit átalakítani a környezetüket, és felfrissíteni otthonuk belső tereit, hiszen ezzel a praktikus világítási megoldással az otthoni berendezési tárgyakhoz hasonlóan a lámpák is mobilisak, pozíciójuk az áramvezető síneken szabadon variálható a bútorok mozgásával összhangban. 

Emellett pedig azon sem kell törnöd a fejed, hogy hogyan tudnád a legjobb helyre betervezni a lámpáidhoz szükséges elektromos kiállásokat, hiszen a Magnetis sínrendszerrel akár egy betáplálási pontról is bevilágíthatod a teljes helyiségedet.

 

Tovább a Magnetis sínrendszerre >

 

Stílusos sínes lámpakollekció

A Magnetis termékcsalád sínre szerelhető lámpáit úgy válogattuk össze, hogy az elérhető termékek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Gondosan figyeltünk arra, hogy a különböző termékek kombinálásával, az általános világítás mellett funkcionális és kiemelő fényként, ugyanakkor hangulatvilágításként egyaránt alkalmazhatóak legyenek, annak érdekében, hogy segítségükkel igazán kényelmes és otthonos fényviszonyokat alakíthass ki.

 

 

A kínálatban elérhető lámpák mind a legkorszerűbb OSRAM LED-ekkel készültek, így hosszútávú használatuk energiahatékony és pénztárcakímélő. Színhőmérsékletüket tekintve 3000K melegfehér, illetve 4000K természetes fehér fényű termékekből válogathatsz, emellett pedig olyan speciális lámpákat is kínálunk, amelyek egy, a lámpatesten elhelyezett kapcsoló segítségével, 3000K/4000K, illetve egy hidegebb, kékesebb fényű, 6000K-es opció között állíthatóak.

Egyedi megrendelés alapján ritkábban használt színhőmérsékletű lámpákat is tudunk szállítani, pl. 3500K színhőmérsékletű változatban.

Kínálatunk folyamatosan bővül, keresd aktuálisan elérhető Magnetis lámpáinkat itt!

 

Ugrás a termékekhez >

 

 

Válaszd a stílust és a funkcionalitást!

Szeretjük, ha a stílus és a funkcionalitás párosul, azt pedig még jobban, ha ezek kombinációjából egy olyan világítási megoldás születik, amely sokak számára hozzáadott értéket jelent a mindennapok során. A Magnetis mágneses LED sínrendszer pedig pontosan ezt testesíti meg: a rendszer biztonságos, 48V feszültségű, síkban és térben felszerelhető áramvezető síneket kínált. A kollekció sínre szerelhető lámpatestei letisztult és esztétikus megjelenésükkel szinte bármilyen enteriőrben kiválóan megállják a helyüket. Korszerű LED technológiával készülnek, ezáltal hosszútávú, hatékony és energiatakarékos működést biztosítanak. Végül, de nem utolsósorban a Magnetis rendszert teljesen a kívánt helyiség igényeire szabható, a sínes lámpák bármikor cserélhetőek, átrendezhetőek vagy bővíthetőek.

Amennyiben a Magnetis mágneses sínrendszer elnyerte tetszésedet, kérd szakértőink segítségét a világítástervezésben, akik elkészítik számodra a helyiségeid pontos méreteinek és az egyedi igényeidnek megfelelő összeállítást.

 

Magnetis mágneses sínrendszer >

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Heti újdonságok Válogatás