Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue okos világítás

Ugrás a terméklistára >>

Philips Hue LED fényforrásaink már Bluetooth funkcióval! Keresd a legújabb Bluetooth-os, vintage stílusú Hue fényforrásainkat! Próbáld ki új lámpáinkat Bridge nélkül az új Hue Bluetooth appokkal és ha tetszik a rendszer, bővítsd később!

A Philips HUE LED Smart Lighting System az egyik legsokoldalúbb vezeték nélküli Apple HomeKit kompatibilis okosvilágítási rendszer.
A fehér minden árnyalata 2200K-6500K színhőmérséklet között + milliónyi gyönyörű szín. Az egyedi RGB+W+WW színkeverésnek köszönhetően ragyogó, erős színek és a nyugtató pasztell árnyalatok is beragyoghatják a lakásodat.

Különböző Hue Bluetooth LED fényforrások (E27, GU10 és új Vintage) és lámpák (asztali, mennyezeti, fali) vezérelhetők iOS és Android felületről. Gyönyörű pasztellszínek és a fehér fény rengeteg árnyalata segít a koncentrálásban vagy ellazulásban. Időzítések, egyedi világítási képek, eseményfüggő villogások, pulzálások programozhatók bejövő információk alapján (pl. SMS, e-mail, facebook, tőzsde, időjárás, Pinterest, Twitter). A Philips Hue rendszer szabványos és biztonságos Zigbee, valamint Bluetooth alapokon működik, később folyamatosan érkeznek a rendszerbe illeszthető egyéb LED termékek és eszközök is. Philips Hue Blogunk itt található >>

Rendezés:

Philips Hue rádióvezérlésű rendszer felépítése:

Philips Hue rendszer áttekintés - A Bridge és a Hue ökoszisztéma