Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue okos világítás

A Philips Hue LED Smart Lighting System az egyik legsokoldalúbb vezeték nélküli Apple HomeKit kompatibilis okosvilágítási rendszer.
A fehér minden árnyalata 2200K-6500K színhőmérséklet között + milliónyi gyönyörű szín. Az egyedi RGB+W+WW színkeverésnek köszönhetően ragyogó, erős színek és a nyugtató pasztell árnyalatok is beragyoghatják a lakásodat.

Szeretnél többet megtudni erről az okos rendszerről?

Philips Hue bemutató

Különböző Hue okos LED fényforrások (E27, E14, GU10 és új Vintage filament) és okos lámpák (asztali, mennyezeti, fali, függesztett) vezérelhetők iOS és Android felületről, Amazon Alexa, Google Assistant hangvezérléssel. Rengeteg okos kiegészítő, hogy igazán személyre szabhasd a Hue fényeidet! Gyönyörű pasztellszínek és a fehér fény rengeteg árnyalata segít a koncentrálásban vagy ellazulásban. Időzítések, automatizációk, egyedi világítási képek, eseményfüggő villogások, pulzálások programozhatók bejövő információk alapján (pl. SMS, e-mail, facebook, tőzsde, időjárás, Pinterest, Twitter). A Philips Hue rendszer szabványos és biztonságos Zigbee, valamint Bluetooth alapokon működik, később folyamatosan érkeznek a rendszerbe illeszthető egyéb LED termékek és eszközök is.

Hasznos információk Hue felhasználóknak

Termék használati feltételei​: https://www.philips-hue.com/hu-hu/support/legal/product-terms-of-use
Támogatás megszűnésére vonatkozó irányelv: https://www.philips-hue.com/hu-hu/support/legal/end-of-support-policy
 

Rendezés:

Philips Hue rádióvezérlésű rendszer felépítése:

Philips Hue rendszer áttekintés - A Bridge és a Hue ökoszisztéma