Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Eglo Connect.Z - Zigbee okos LED világítás

Connect.Z - az Eglo 2021-es, új technológiás okosvilágítási rendszere

Zigbee adatkommunikációs technológiára alapuló okos LED lámpák és fényforrások. Vezéreld fényeidet a frissített Awox Home Control mobilapp segítségével vagy használj távirányítót (EGLO-33994, EGLO-99099) az alapfunkciók elérésére.

Miért válaszd az Eglo Connect.Z smart lighting rendszert?

Mintegy 50 ezer féle fehér árnyalatból, színváltós (RGB) LED lámpák esetén pedig 16 millió elképesztő színárnyalatból választhatod ki a hangulatodhoz leginkább passzoló fényeket. A fokozatmentes fényerőszabályzásnak köszönhetően még sosem volt ilyen egyszerű a dimmelés. A memória funkció segít abban, hogy a legutolsó fénybeállításaidat élvezhesd a következő felkapcsolásnál is. MESH technológia, amellyel minden kompatibilis terméked kapcsolatban áll egymással, valamint könnyedén csoportokba rendezheted őket. A gondtalan vezérlés érdekében két termék között max. 12-15 méter távolság legyen és egy hálózaton max. 50 db lámpát/fényforrász helyezhetsz el.

Kényelmi funkciók (mobilapp használatával): ébresztés fénnyel, jelenlét szimulátor, disco-fény funkció, időzítés és naptár, egyéb eszköz integrációs lehetőség (pl.: szenzor).

Hangvezérlés - Használd az Awox applikációt és hangvezérlést. Szerezz be valamilyen hangvezérlésre alkalmas eszközt akár a legnépszerűbb gyártók kínálatából (Amazon Alexa, Google Home) és vezéreld fényeidet a hangod segítségével!

Nem számít, hogy kezdő vagy profi vagy az okos világítás területén, ezt a rendszert úgy találták ki, hogy mindkét felhasználói csoport egyaránt kihasználhassa a Connect.Z nyújtotta kiváló lehetőségeket.

Korábbi Eglo Connect okos rendszeredet is bővítheted az új Connect.Z Zigbee alapú termékekkel kompatibilitási problémák nélkül, kivételt képeznek ez alól a távirányítók, amelyek csak a saját rendszerükkel működtethetők. Amennyiben egy eszközről vezérelnéd korábbi Connect-C és új Connect.Z termékeidet, mindenképp az Awox mobilapplikációt javasoljuk ehhez!

Rendezés: