Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

EGLO CONNECT 2020/21 – Okos lámpa újdonságok az EGLO-tól

EGLO CONNECT 2020/21 – Okos lámpa újdonságok az EGLO-tól

Szereted, ha otthonodban minden a saját és családod kényelmét szolgálná? Odáig vagy a kreatív világítási megoldásokért? Akkor most igazán jó helyen jársz! Ismerd meg az EGLO idei kollekciójának legizgalmasabb LED okos lámpáit, amelyek nem csupán esztétikus megjelenésükkel varázsolnak el, hanem megadják azt az extra komfortérzést, amely elengedhetetlen a tökéletes otthoni világítási élményhez! Összegyűjtöttük számodra a CONNECT termékcsalád legkiválóbb tagjait!


EGLO CONNECT ÚJDONSÁGOK
EGLO CONNECT – Fény, ahogy Te akarod!

Válaszd a kényelmet a mindennapok során is! Az EGLO CONNECT okosvilágítási rendszerének köszönhetően most maximálisan szermélyre szabhatod otthonod fényeit! A Bluetooth technológiával ellátott Connect okosrendszernek hála távirányítóval vagy okostelefonnal vezérelheted lámpáidat: egy gombnyomással fel- és lekapcsolhatod őket, valamint kedved szerint szabályozhatod fényerejüket. 16 millió elképesztő szín és 50 ezer fehér tónus áll rendelkezésedre, hogy megtalálhasd minden hangulathoz a leginkább passzoló színárnyalatot.

A rendszer működése pofonegyszerű, a beállításhoz nincs szükséged egyébre, mint az EGLO CONNECT lámpára vagy fényforrásra, illetve igény szerint egy EGLO CONNECT távirányítóra, vagy egy okos eszközre, amelyre feltelepítheted az ingyenesen letölthető, magyar nyelvű AwoX Smart control applikációt. Az app Android, illetve IOS operációs rendszerű készülékekre a következő képekre kattintva tölthető le:
 

 

Az EGLO CONNECT számos lehetőséget rejt, használd ki mindet!

Vedd kezedbe az irányítást és alakíts ki személyes fényeidet! Válogass gyönyörű színárnyalatok közül, szabályozd LED lámpáid és fényforrásaid fényerejét fokozatmentesen az extra melegfehértől egészen a hidegfehér tónusú fényig! Válogass előre beállított, gyári effektek közül vagy készítsd el saját kedvenceidet! Időzítsd fényeidet kedved szerint, programozd fényeidet a napi rutinodhoz megfelelően, így biztos lehetsz abban, hogy mindig a megfelelő színű, színhőmérsékletű, valamint fényerejű világítás vesz körül otthonodban a mindennapi teendőid során! 

Több EGLO CONNECT termék esetén az MESH technológiának köszönhetően CONNECT okos lámpáid és fényforrásaid hálózatot alkotnak, így amennyiben maximum 12 méterenként helyezed el őket, akkor újabb lámpa vagy fényforrás elhelyezésével tovább növelheted a 12 méteres hatótávolságot. Ez azoknak igazán kiváló megoldás, akik többszintes házban laknak, így gond nélkül vezérelhetik az emeleti világításukat akár a földszintről is.

Végül, de nem utolsósorban az EGLO CONNECT rendszer lehetővé teszi, hogy a kompatibilis lámpáidat és fényforrásaidat, akár helyiségenként különböző csoportokba rendezd, így szükség esetén az egyes csoportok fényeit egyszerre vezérelheted, a mindennapi szokásaidnak megfelelően időzítheted.

 

EGLO CONNECT bemutatkozó videó

 

Válogatásunkban összeszedtük számodra az idei EGLO CONNECT katalógus legkiválóbb újdonságait! Fedezd fel az EGLO legfrissebb okos LED lámpáit és találd meg a legkényelmesebb világítási megoldásokat otthonod minden helyiségébe!
 

 

 

MINDEN EGLO CONNECT ÚJDONSÁG

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Hírek Válogatás