Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Különleges formájú lámpák, praktikus extra funkciókkal

Különleges formájú lámpák, praktikus extra funkciókkal

Imádjuk, ha egy lámpatest izgalmas és egyedi. Szívesen választjuk az olyan ötletes darabokat, amelyek egy-egy üres falat is könnyedén érdekes felületté varázsolnak. Most olyan különleges lámpákat gyűjtöttünk össze számodra, amelyek nem csupán nem mindennapi formájukkal, hanem extra funkcióikkal is hozzájárulnak otthonod kényelméhez!

Fali lámpa fogas funkcióval

Mit szólnál, ha előszobai fogasod egyben egy stílusos design fali lámpa lenne? Egyszerű, letisztult indirekt LED világítás, amellyel még helyet is spórolhatsz! Ha építkezésbe vágnál, esetleg felújításon gondolkodsz, válaszd a praktikus megoldásokat, hidd el egy ilyen világító ruhafogasért biztosan minden vendég odáig lesz!

FARO HAN fali lámpa FARO-01000

FARO HAN fali lámpa FARO-01001

Lámpa, amely olvasólámpa, polc és mobiltöltő is egyben

Mindenkinek más és más alvás előtti rutinja van. Vannak, akik olvasnak, vannak, akik a mobiltelefonnal babrálnak elalvás előtt, egy azonban biztos, az éjjeli lámpa elmaradhatatlan szerepet játszik a lefekvés előtti rituáléink során. Éppen ezért, szerencsére sokféle kézenfekvő extrával ellátott lámpa közül választhatjuk ki a mindennapjainkba leginkább beilleszthető darabot. A széles kínálatban találhatunk polc funkciós, USB csatlakozós, illetve vezeték nélküli QI töltővel ellátott lámpákat. Mutatunk is egy pár opciót!

FARO NIKO fali lámpa FARO-01014

LUCE DESIGN FLASH fali lámpa LUCEDESIGN-I-FLASH-AP BCO

VIOKEF MARA fali lámpa VIOKEF-4213301

FARO NIKO asztali lámpa FARO-01007

Állólámpa, vendégváró kis asztallal

Amikor a design és a funkcionalitás találkozik, olyan remek dolgok születnek, amelyekre nem is tudjuk, hogy vágyunk, de ha egyszer beszereztük őket, nem tudunk meglenni nélkülük. Ilyen hasznos szerzemény lehet egy állólámpa, amelyet nappalinkban kis asztalként, esetleg a hálószobában éjjeli asztalkaként használhatunk. Tárolásra és világításra is tökéletes, így két legyet üthetünk egy csapásra. Többféle változattal találkozhatunk a különböző gyártók palettáján, mi most egy egyszerű, letisztult változatot mutatunk be, azonban fellelhetőek textilburás, üvegasztalos és egyéb praktikus változatban is!

FARO GUEST állólámpa FARO-01046

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Válogatás