Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő, 8719514342262

Philips
Online ár
25.190 Ft (19.835 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Egyszerű vezérlés és kényelem

Vezérelje automatikusan kültéri világítását Philips Hue kültéri érzékelővel. Az elemmel működő és teljes egészében vezeték nélküli érzékelőt bárhová elhelyezheti, és amikor elsétál előtte, a világítás bekapcsol.  


Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 8719514342262
Cikkszám: 8719514342262
Vonalkód: 8719514342262
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.765 Ft
Szerezhető hűségpontok: 252

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
25.190 Ft (19.835 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Egyszerű vezérlés és kényelem

Vezérelje automatikusan kültéri világítását Philips Hue kültéri érzékelővel. Az elemmel működő és teljes egészében vezeték nélküli érzékelőt bárhová elhelyezheti, és amikor elsétál előtte, a világítás bekapcsol.  

Ijessze el hívatlan vendégeit

A nagy látószögnek és érzékelési tartománynak köszönhetően a kültéri érzékelő észrevesz minden mozgást otthona közelében. Közvetlenül bekapcsolhatja velük a kültéri fényeket, melyek fényárba borítják a hívatlan látogatót. Beállíthatja a beltéri lámpák bekapcsolását, hogy távollétekor is úgy tűnjön, Ön otthon van.

A világítás automatikus bekapcsolása

A kültéri érzékelő automatikusan bekapcsolja a kültéri vagy beltéri Philips Hue lámpákat, ha elhaladnak előtte. Ha az érzékelőt a Philips Hue alkalmazással csatlakoztatja a bridge-hez, Ön választhatja ki, hogy mely lámpák kapcsoljanak be; akár házon belülit is választhat. Az is kiválasztható, hogy melyik fénybeállítás kapcsoljon be a mozgás észlelésekor. A beépített szürkületérzékelő biztosítja, hogy csak sötétben kapcsoljanak be a lámpák, amivel energiát takarít meg.

Meleg fogadtatás minden nap

Élje át a kényelmet, amikor a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik. Amikor kipakol az autóból és belép az épületbe, kényelmes külső világítás kíséri. Átjönnek a barátai? Ahogy közelednek a bejárathoz, fogadja őket finoman bekapcsoló fényekkel.

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

Kifejezetten kültérre tervezve

Telepítése egyetlen percet igényel

A kültéri érzékelők könnyen felszerelhetők és teljesen vezeték nélküliek. Nincs szükség villanyszerelőre a telepítéshez. Csomagolja ki az érzékelőt, állítsa be az alkalmazáson keresztül, és telepítse oda, ahová csak akarja. Az érzékelő konfigurálása, valamint a mozgás- és fényérzékelés érzékenységének beállítása is a Philips Hue alkalmazással történik.

Helyezze oda, ahová csak szeretné

A készlet különböző szerelési elemekkel van ellátva, így sík falra, fal belső vagy külső sarkára és oszlopra is felszerelhető. Rúdra vagy ereszre is fel lehet szerelni. Így tökéletes az előkertben, az ajtó környezetében, a garázsban vagy a ház körül, ahol csak szükséges.

Ellenáll minden időjárásnak

Ezt a Philips Hue kültéri érzékelőt kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. A lámpa IP54-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék ellenáll a heves esőzésnek és más időjárási körülményeknek.

IP védelem IP54
Terméktípus Mozgásérzékelő
Család neve Hue Outdoor Sensor
Cikkszám 8719514342262
EAN 8719514342262
GPC 929003067401

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!