Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Zigbee 3.0 fali dimmer Philips Hue rendszerhez - monokróm, TouchLink

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
15.875 Ft
12.700 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Gyártó cikkszám: SR-ZG9001T-DIM-EU
Cikkszám: SR-ZG9001T-DIM-EU
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egy elegáns vezeték nélküli fényerőszabályozó Philips Hue lámpáidhoz, akár 30 fényforráshoz is. Hagyományos kapcsoló helyére, 65 mm átmérőjű szerelődobozba építhető
Szállítási díj: 989 Ft

Leírás és Paraméterek

Okoskapcsoló okos lámpákhozAz okoskapcsoló, ha hozzáadjuk az otthoni Philips Hue Zigbee (vagy más gyártó Zigbee) hálózatához, akár 30 lámpát is képes kezelni. Az összepárosítást nem a Hue App-ban kell elvégezni, hanem a TouchLink funkcióval. Az eljárás lényege, hogy a Hue lámpáknak és fényforrásoknak a bekapcsolásakor kb. 30 másodpercig aktív a ToucLink üzemmódja és ez alatt az idő alatt a kapcsolót 10 cm-es távolságon belül tartva "összehangolódnak" és utána kezelhető.Ez a vezérlő 230V folyamatos tápellátást igényel a programozáshoz is és a működéshez is.1. Hozzáadás az otthoni Zigbee hálózathoz
  1. Először győződj meg róla, hogy a vezérlő nincs egyetlen Zigbee hálózathoz sem hozzárendelve. Érintsd meg bármelyik gombot, és ha a kék LED felvillan, akkor már használatban volt. Ekkor RESET-et kell végrehajtani így: Tartsd lenyomva a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg 5-ször egymás után a KI/BE gombot. A LED 3-szor felvillan és a vezérlő alapállapotba kerül.

  2. A Philips Hue App-ban indítsd el az Accessory Setup-ot, adj hozzá egy Hue Dimmer Switch-et. Válaszd az OPTION 1-et és nyomd meg a LED Blinking gombot. Ekkor az app elkezdi keresni a kapcsolót. Nem fogja megtalálni, és nem fog megjelenni, de most kell elindítani a vezérlőn a hozzáadást.

  3. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a hálózatkereséshez, a LED villogni kezd 1 másodpercenként. 20 másodperc után ha a LED elalszik, akkor nem sikerült a párosítás, ismételd meg.

  4. Ha a párosítás sikerül, akkor gyorsan 6-szor felvillan a LED. Ekkor a vezérlő már része a Hue hálózatodnak és többet ezt a rész nem kell megismételned.2. Lámpák párosítása TouchLInk-elMivel a Hue App-ban a vezérlő nem látszik, ezért kézzel kell minden lámpát a vezérlőpanelhez hozzáadni. Mi sem egyszerűbb:)
  1. Kapcsold be a Hue lámpát, vagy TouchLink vezérlőt, fél percig össze lehet párosítani a vezérlőpanellal.

  2. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a TouchLink üzemmódhoz

  3. Vidd kb 5-10 cm távolságra a vezérlőpanelt a Philips Hue lámpádhoz. A LED 3 másodpercig villogni kezd, ez jelzi, hogy elindult a keresés.

  4. A sikeres összehangolást a LED 6-szori felvillanása, majd pár másodperc múlva a lámpa felvillanása jelzi.Hidd el, ha kétszer megcsináltad, pár másodperces rutinná válik :)


Típus LED vezérlő

Youtube videók

Kapcsolódó termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő