Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Zigbee 3.0 fali dimmer Philips Hue rendszerhez - monokróm, TouchLink

Ár:
15.875 Ft (12.500 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SR-ZG9001T-DIM-EU
Cikkszám: SR-ZG9001T-DIM-EU
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egy elegáns vezeték nélküli fényerőszabályozó Philips Hue lámpáidhoz, akár 30 fényforráshoz is. Hagyományos kapcsoló helyére, 65 mm átmérőjű szerelődobozba építhető
Szállítási díj: 989 Ft
Menny.:db.

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Okoskapcsoló okos lámpákhoz

Az okoskapcsoló, ha hozzáadjuk az otthoni Philips Hue Zigbee (vagy más gyártó Zigbee) hálózatához, akár 30 lámpát is képes kezelni. Az összepárosítást nem a Hue App-ban kell elvégezni, hanem a TouchLink funkcióval. Az eljárás lényege, hogy a Hue lámpáknak és fényforrásoknak a bekapcsolásakor kb. 30 másodpercig aktív a ToucLink üzemmódja és ez alatt az idő alatt a kapcsolót 10 cm-es távolságon belül tartva "összehangolódnak" és utána kezelhető.

Ez a vezérlő 230V folyamatos tápellátást igényel a programozáshoz is és a működéshez is.

1. Hozzáadás az otthoni Zigbee hálózathoz

  1. Először győződj meg róla, hogy a vezérlő nincs egyetlen Zigbee hálózathoz sem hozzárendelve. Érintsd meg bármelyik gombot, és ha a kék LED felvillan, akkor már használatban volt. Ekkor RESET-et kell végrehajtani így: Tartsd lenyomva a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg 5-ször egymás után a KI/BE gombot. A LED 3-szor felvillan és a vezérlő alapállapotba kerül.
  2. A Philips Hue App-ban indítsd el az Accessory Setup-ot, adj hozzá egy Hue Dimmer Switch-et. Válaszd az OPTION 1-et és nyomd meg a LED Blinking gombot. Ekkor az app elkezdi keresni a kapcsolót. Nem fogja megtalálni, és nem fog megjelenni, de most kell elindítani a vezérlőn a hozzáadást.
  3. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a hálózatkereséshez, a LED villogni kezd 1 másodpercenként. 20 másodperc után ha a LED elalszik, akkor nem sikerült a párosítás, ismételd meg.
  4. Ha a párosítás sikerül, akkor gyorsan 6-szor felvillan a LED. Ekkor a vezérlő már része a Hue hálózatodnak és többet ezt a rész nem kell megismételned.

2. Lámpák párosítása TouchLInk-el

Mivel a Hue App-ban a vezérlő nem látszik, ezért kézzel kell minden lámpát a vezérlőpanelhez hozzáadni. Mi sem egyszerűbb:)

  1. Kapcsold be a Hue lámpát, vagy TouchLink vezérlőt, fél percig össze lehet párosítani a vezérlőpanellal.
  2. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a TouchLink üzemmódhoz
  3. Vidd kb 5-10 cm távolságra a vezérlőpanelt a Philips Hue lámpádhoz. A LED 3 másodpercig villogni kezd, ez jelzi, hogy elindult a keresés.
  4. A sikeres összehangolást a LED 6-szori felvillanása, majd pár másodperc múlva a lámpa felvillanása jelzi.

Hidd el, ha kétszer megcsináltad, pár másodperces rutinná válik :)

Típus LED vezérlő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés