Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Távirányítható lámpák

Népszerű távirányítós mennyezeti és fali LED lámpák, akár RGBW vagy Tunable White kialakítással. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb távirányítós rendszert és élvezd ki a távvezérlés adta szabadságot!

Válaszd az Eglo Connect RGBW okos lámpáit, ha egy kis színt csempésznél mindennapjaidba. A gyártó Bluetooth mesh alapú rendszere remek választás lehet azoknak, akiket vonz az okos világítás világa. Vezéreld fényeidet akár applikáció segítségével a mobiloddal, vagy használd a gyári távirányítót a maximális kényelemért!

Az Eglo Access távirányítós rendszere pont annyit tud, amennyit egy alapvető távirányítós rendszertől elvárnánk. Az Access család minden tagja Tunable White, azaz változtatható fehér árnyalatok közül válogathatunk a 2700K-es melegfehértől, egészen a 6500K-es hidegfehér tónusokig. Használata nem igényel internetkapcsolatot, nem szükséges beszereznünk applikációt sem, mindössze egy távirányítóra van szükségünk, amellyel akár 8 lámpát vagy fényforrást is vezérelhetünk. 4 alap funkció között váltogathatunk, amelyek mellé létrehozhatunk 2 egyedi beállítást is, hogy még személyre szabottabban élvezhessük otthonunk fényeit. Tudj meg mindent az Eglo Access-ről >>  

Rendezés: