Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Válogatásunk - 1. rész - Nagyméretű lámpák a sötét estékhez

2017. 09. 06. 12:58:00

Gyűjteményünket a Philips myLiving sorozattal nyitjuk. 

A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégeket fogadnak. Ezek a függesztékek nemcsak beragyogják és kitöltik a teret, az otthonosság varázsát csempészik minden sarokba. Nagyszerűen funkcionálnak hűvös, sötét őszi és téli estéken tökélestes fényt adó világítótestként, emellett kiemelkedő dekorációs elemei is lehetnek szobádnak. A lámpák különlegessége nem kifejezetten csak megjelenésükben rejlik, a varázslat sötétben kezdődik. :) Képzeld el magad egy hűvösebb őszi estén bekuckózva egy pléddel a kanapén egy bögre meleg teával, kakaóval egy jó film, vagy könyv és a kedvesed mellett. A plafonról egy különleges lámpa adja a megvilágítást, melynek fényét igényeidnek megfelelően Te választod ki, ezen felül még azt is elmondhatod, hogy minden apró darabját Te illesztetted a helyére. A falat beborítják a lámpa által kibocsátott fénysugarak, melyek a lámpatest mintái segítségével játékos, szemet gyönyörködtető árnyékokat vetnek, kedves, meleg hangulatot biztosítva.


Philips Myliving Mohair lámpa

Mohair fehér függeszték (50 cm)

Hozzon létre lenyűgöző hatást nappalijában a felkapcsolt és lekapcsolt állapotában egyaránt modern játékosságot tükröző függesztékkel.

A kompakt, moduláris alkotóelemek perceken belül összeállnak, könnyedén szállíthatók és összerakhatók.

A lámpa kialakítása esztétikus fényhatásokat nyújt, ezáltal fokozza a környezet hangulatát az este folyamán. A fények ellenállhatatlan összjátéka és az árnyékok szinte teljesen átformálják szobáját, amint a fények kigyulladnak.

Cikkszám: 40887/31/PN

Szeretnék egy Mohair lámpát én is »

Philips Myliving Chiffon 60 cm csillár LED lámpa függeszték

Chiffon fehér függeszték (E27, 60 cm)

Ez a lámpa követi az aktuális ízlést, trendeket és életstílust, könnyedén beleolvad a dekorációba, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodtál.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a rétegezett mintákból kialakított forma páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthonod ragyogását éveken keresztül.

Cikkszám: 40933/31/PN

Szeretnék egy Chiffon lámpát én is »

Philips Myliving Chiffon 80 cm csillár LED lámpa

Chiffon fehér függeszték (E27, 80 cm)

A fenti függeszték nagy testvére.

Tulajdonságai a mérettel ellentétben mit sem változnak. Rétegzéseknek köszönhetően hatalmas bimbózó virágként ragadja magához a tekintetet, domináns kiegészítője lehet szobádnak.

Cikkszám: 40934/31/PN

Szeretnék egy nagy Chiffon lámpát én is »

Philips Sandalwood 60 cm lámpa E27 függeszték 4091731PN

Sandalwood függesztett lámpa (E27, 60 cm)

Egyszerű geometrikus formákból valami nagyszerűt.

Apró szögletes alkotóelemekből létrehozott gömbölyded függesztett lámpa, melynek összerakása saját tapasztalatok alapján sem több, mint fél óra. Modern, de akár klasszikus berendezéshez is illik.

Cikkszám: 40917/31/PN

Szeretnék egy Sandalwood lámpát én is »

Philips Sandalwood 80 cm lámpa E27 függeszték 4091731PN

Sandalwood függesztett lámpa (E27, 60 cm)

Szintén egy nagy testvér.

A lámpa kifogástalan minőségű elemekből összeállítva egészíti ki belső tereidet, miközben csillag alakú árnyékot vet falaidra.

Cikkszám: 40917/31/PN

Szeretnék egy nagy Sandalwood lámpát én is »

Philips Corkwood 52 cm lámpa E27 függeszték 4091421PN

Corkwood mennyezeti függeszték (E27, 52 cm)

Szögletes is, gömbölyű is, emellett komoly, de akár bohókás is.

Aktuális trendeknek megfelelő kialakításával bármilyen környezetbe beilleszthető lámpaforma, mely apró háromszögekből kialakított körökből áll össze, mégsem unalmas.

Cikkszám: 40914/21/PN

Szeretnék egy Corkwood lámpát én is »

Philips Ring 50 cm lámpa E27 függeszték 4091331PN

RING függesztett lámpa (E27, 50 cm)

A körkörös minták szerelmeseinek.

A lámpatest apró körökből épül fel, mellyel vidám, meleg hangulatot kölcsönöz környezetének. Mintája a lámpára tekintve egyszerűnek hat, azonban felkapcsolva gyönyörű, bonyolult árnyékot vet.

Cikkszám: 40913/31/PN

Szeretnék egy RING lámpát én is »

 Ha tovább akarsz lépni, szereld fel Philips Hue intelligens fényforrásokkal a lámpákat!
A szivárvány minden színe a fehér árnyalataitól a nyugtató pasztellekig - vezérlés mobilról - vezérlés programozható kapcsolóval és mozgásérzékelővel - fénybeállítások a nyugalom szigetétől az energizáló déli napfényig - több száz app iOS és Android platformokra - IFTTT - folyamatosan bővülő szolgáltatások
Áttekintés » Philips HUE blogunk »

 

 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog Válogatás