Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Bemutatkoznak az idei őszi szezon Philips Hue újdonságai - okos konnektor, LED lámpák, LED fényforrások (Hue Hétfő 37.)

2019. 09. 09. 15:51:32
Bemutatkoznak az idei őszi szezon Philips Hue újdonságai - okos konnektor, LED lámpák, LED fényforrások  (Hue Hétfő 37.)

A Philips a szeptemberi szezonban több, mint 50 teljesen új vagy megújult Hue termékkel bővítette palettáját, amelyek kétségkívül az okos világítás slágertermékei lesznek az elkövetkezendő időszakban.

Korábban már írtunk róla, hogy nemrégiben jelentették be a legújabb rendszerüket, amellyel Bluetooth kapcsolat segítségével egy „Smart Room”-ot létrehozva akár 10 lámpát/fényforrást is vezérelhetünk a központi egység, a Bridge nélkül.

Az új vezérlési módhoz pedig gyorsan meg is érkeztek a különböző lámpák és fényforrások is. A gyártó számos újdonsággal és régi kedvencek újragondolásával ajándékozta meg az okos világítás szerelmeseit, amelyek között rengeteg lámpát, fényforrást, illetve kezdőszetteket is köszönthetünk. Az előzetes ígéretek szerint ez csupán a kezdet, ugyanis fokozatosan a teljes Hue termékcsaládot felcserélik az új, Bluetooth kompatibilis termékekkel, amely azt jelenti, hogy hamarosan valamennyi Philips Hue termék csomagolásának sarkán megtalálhatjuk majd a kis Bluetooth logót.

A Philips biztosította a meglévő Hue felhasználókat, hogy természetesen őket sem éri semmilyen előny, sem hátrány a termékfrissítés során, hiszen minden Philips Hue Bluetooth termék a központi egységgel (Bridge) is működik, sőt a későbbi bővítéshez továbbra is szükség van a Bridge-re.

Mindenképpen be kell szereznünk a Bridge-et, ha:

  • több helyiség lámpáit is szeretnénk vezérelni,
  • több, mint 10 lámpát, fényforrást és/vagy kiegészítőt szeretnénk vezérelni,
  • Apple HomeKit rendszerben szeretnénk használni Hue termékeinket,
  • időzíteni szeretnénk fényeinket,
  • igénybe szeretnénk venni az Out of home control funkciót,
  • szeretnénk használni a Wake up and go to sleep beállítást, amellyel fokozatosan elhalványuló fényeket állíthatunk be elalváshoz és vagy fokozatosan éledő fény ébredéhez,
  • szinkronizálni szeretnénk lámpáinkat szórakoztató elektronikai eszközeinkkel.

Termékfrissítés tekintetében csupa szenzációs újdonság, valamint még ennél is több Bluetooth vezérléssel frissített régi kedvenc érkezett most ősszel. Ezek közül minden bizonnyal a Philips Hue Smart Plug okos konnektort, valamint a szuper vintage LED filament fényforrásokat vártuk a legjobban.

Philips Hue Smart Plug

Aki követi az okos világítással kapcsolatos híreket, az bizonyára tudja, hogy nem az első okos konnektorról van szó a piacon, azonban mégis hatalmas rajongás övezi az új terméket, ugyanis ez az első hivatalos, Philips Hue márka által fémjelzett smart konnektor, amely segítségével bármilyen hagyományos lámpánkból egy csapásra, a Hue rendszerbe integrálható okos lámpát varázsolhatunk, kapcsolgathatjuk a Hue appban vagy akár Apple HomeKittel.

Használd Bluetooth kapcsolattal, vagy Bridge-el a további Hue funkciókért!

A Smart Plug okos konnektort elsősorban lámpákhoz tervezték, de természetesen bármilyen fogyasztót lehet vele kapcsolni, pl. ventillátort, kávéfőzőt, szivattyút, stb.

 

 

 

 

Ugrás a Philips Hue Smart Plug-hoz!

 

 

Philips Hue filament fényforrások

Az őszi kollekció legszemrevalóbb tagjai a Hue vintage LED fényforrások, amelyek a hagyományos, izzószálas égők ikonikus designját ötvözik a legmodernebb LED technológiával. Három féle méretben érkeztek, mind normál, E27-es foglalattal. A hagyományos Edison stílusú égők narancssárgás fénye nyomán, 2100K ultra-melegfehér árnyalatban, fényerőszabályozható formában szerezhetjük be őket. Ha valami igazán okos különlegesre vágyunk és meleg, otthonos hangulatot szeretnénk teremteni a lakásban, akkor bátran ajánljuk ezeket a szuper újdonságokat!

 

 

 

Ugrás a Philips Hue LED filament fényforrásokhoz!

 

Philips Hue E14, E27, GU10 fényforrások, csomagok és kezdőkészletek

Az ősz elhozta a teljes termékfrissítés első hullámát, amely nem csupán a lámpákra, de a fényforrásokra is nagyban kihatott. Elsősorban minden fényforrást tartalmazó Hue termék megkapta a Bluetooth vezérlést, amellyel most már sokkal egyszerűbben beléphetünk a Hue okosvilágítás világába.

A termékpalettán továbbra is megtalálhatóak a hagyományos E27, az E14-es gyertya foglalatú, valamint a GU10-es LED szpotok. Egyetlen változás a Bluetooth kompatibilitás mellett az, hogy a megújult GU10-es szpotok méretben és fényerőben is változtak.  Elődjéhez képest 250lm-ről 350lm-re növelték a fényerejét, valamint a korábbi hosszított forma helyett immáron hagyományos szpot méretben vásárolhatjuk meg.

Megújult termékek között továbbra is megtalálhatóak az egyszerű szabályozható 2700K melegfehér fényforrások, a White Ambiance változtatható fehér égők, amelyek 2000-6500K között szabályozhatunk hangulatunknak megfelelően, valamint a White and Color Ambiance család, amellyel amellett, hogy hideg és meleg árnyalatok között szabályozhatjuk fényforrásaink fényének árnyalatát, még 16 millió gyönyörű szín közül is válogathatunk, valamint ahogyan már megszokhattuk, az új termékek esetében is a haloványtól, egészen a ragyogóig szabályozhatjuk fényforrásaink fényerejét.

 

 

 

Ugrás a Philips Hue LED fényforrásokhoz!

 

Philips Hue Fugato

Új termékként érkezett a Philips Hue Fugato termékcsaládja, amely tagjai mind-mind mennyezeti szpotlámpák egy, kettő, három vagy négy állítható fejjel. A cserélhető fényforrásos lámpák fekete és fehér kiszerelésben vásárolhatóak meg, melyek csomagjai tartalmazzák a lámpához való GU10-es emelt fényerejű GU10 RGBW LED fényforrást is.

Minden Fugato lámpa fényerőszabályozható, továbbá White and Color Ambiance, azaz színes és 2000-6500K között változtatható fehér, emellett természetesen ebben az esetben is megkapjuk 4 alapbeállítást a hideg és melegfehér árnyalatokkal.

Szuperül vezérelhetjük Bridge nélkül a Hue Bluetooth alkalmazással is.

 

 

Ugrás a Philips Hue Fugato termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Argenta

Az Argenta termékcsaládba szintén mennyezeti lámpák tartoznak, több irányban állítható szpotfejjel, többféle kivitelben, alumínium és fehér színben. A 4 alap fehér színbeállítás mellett, 16 millió színárnyalat és rengeteg hideg és melegfehér tónus közül válogathatunk. Emellett természetesen a ragyogótól egészen az alacsony intenzitású éjszakai fényig szabályozhatjuk a fényerejét.

Vezérelhetjük Bluetooth vezérléssel Hue Bluetooth applikáción keresztül, vagy a Hue Bridge-dzsel a Hue app segítségével, esetleg hangutasításokkal.

 

 

 

Ugrás a Philips Hue Argenta termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Centura

Érkeztek állítható LED szpotok is, kör és négyzetes kivitelben, alumínium és fehér színben, GU10 LED fényforrással, amelyeket a csomag tartalmaz. A Philips Hue Centrua termékcsaládnál is elérhető a mindennapi szituációkhoz kitalált 4 alap funkció a hideg és meleg árnyalatú fényekkel, továbbá rendelkezésedre áll a szivárvány minden színe és számos mesés fehér árnyalat is, sőt még a fényerőszabályzás is a kezedben van ahhoz, hogy megteremtsd a megfelelő hangulatot bármilyen tevékenységhez.

Válaszd a Bluetooth vezérlést, vagy használd ki a Hue Bridge adta teljes szabadságot!

 

 

Ugrás a Philips Hue Centura termékcsaládhoz!

 

A Philips Hue nem csupán vadonatúj termékekkel érkezett idén ősszel, de rengeteg régi kedvencet is újragondolt, egyes termékek esetében némi formai változás is történt, zömében azonban csupán a Bluetooth rendszerrel szerelték fel a meglévő lámpákat.  

Philips Hue Go

Megújult verzióban köszönthetjük a Philips Hue Go hordozható asztali lámpáját is, amely amellett, hogy Bluetooth kompatibilis kialakítást kapott, még a formájában is történt pár apró változtatás.

Alapvetően 4 alap világítási képet állíthatunk az app-ban, amely két meleg és két hűvős tónust jelent, mindegyiket a különböző hétköznapi szituációkhoz alakították ki, a melegebb fényt igénylő az Olvasás és a Lazítás, valamint hűvősebb árnyalatú fényt a Feltöltődés és a Koncentráció beállításhoz párosítottak. Ragyogótól az éjszakai fényig szabályozható, hogy mindig a legmegfelelőbb megvilágítást biztosítsa számunkra. Emellett 5 féle dinamikus fényhatást tudunk a hátoldalon levő gombbal gyorsan választani, amelyek között biztosan megtaláljuk a hangulathoz legmegfelelőbbet.

A Philips Hue Go akkumulátora töltést követően 2,5 órán keresztül képes ragyogó fényt, valamint 18 órán át gyertyaláng hatású fényt produkálni.

Emellett természetesen elérhetőek a hagyományos Hue alkalmazás nyújtotta funkciók is, beleértve a fényerőszabályzást és a Wake up és Go to sleep funkciókat, valamint a hangvezérlést. Emellett pedig a Hue Sync-kel kedvenc zenéd, filmed vagy játékod színeit és ritmusát is követi.

 

 

 

Ugrás a Philips Hue Go-hoz!

 

Philips Hue Ensis

Mesés LED függeszték a Philips Hue-tól! Csodás 2 irányban világító függesztett lámpa, kompakt, alumínium kivitelben és fehér színben. A 4 alapbeállítás mellett 16 millió gyönyörű szín és rengeteg fehér árnyalat között válogathatunk, valamint a fényerejét is bármikor szabályozhatjuk a halvány, éjszakai fénytől egészen a ragyogó fényig.

Az idei őszi szezonban az Ensis is Bluetooth vezérlésű kivitelben érkezett, emellett természetesen továbbra is kompatibilis a Bridge-dzsel, így elérhető a teljes funkcionalitás is. Applikáció mellett pedig hangutasításokkal is vezérelhető a maximális kényelem jegyében.

 

 

 

Ugrás a Philips Hue Ensis-hez!

 

Philips Hue Sana

Megérkezett az impozáns Philips Hue Sana Bluetooth kompatibilis változata is, ennél a terméknél formai változás nem történt. Maradt a letisztult kör forma, fekete és fehér fali lámpa változatban. Kiválóan passzol a nappaliba vagy akár a hálóba, gyönyörű színeket és fehér árnyalatokat is ki tudunk keverni, valamint a fényerőt is szabályozhatjuk a Hue vagy a Hue Bluetooth applikáció segítségével. Az időtlen kör forma és az indirekt LED fényforrás különleges fényhatással ajándékoz meg, nem kápráztat, ideális "falikar" egy modern lakásban.

 

 

 

Ugrás a Philips Hue Sana termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Liane

A Sana mellett megérkezett a Bluetooth-os Liane is. A karcsú kialakítású, 2019-ben Design Award díjat nyert fali lámpa továbbra is fekete és fehér árnyalatban elérhető, méltó párja lehet a fenti SANA gyűrűnek a lakásunkban, de egy 21. századi irodában is megragadja a tekintetet.

 

 

Ugrás a Philips Hue Liane termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Signe

A Philips Hue Signe Bluetooth változata alumínium árnyalatban, álló és asztali kivitelben szerezhető be. Egyszerű, letisztult formájával lágyan belesimul bármilyen stílusú helyiségbe. A 4 alapbeállítás segítségével bármilyen tevékenységhez megtalálhatod a megfelelő fehér színhőmérsékletet, sőt, ha buli van, vagy csak egy kis hangulatra vágysz, válassz egy színt a színkörről és fesd át a helyiséget színekkel!

 

Ugrás a Philips Hue Signe termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Flourish

A Flourish termékcsaládjának visszafogott eleganciája a régi, csupán bővült a Bluetooth vezérléssel. Továbbra is elérhető a termékcsalád minden tagja, válaszd fehér színben, függeszték, mennyezeti, vagy asztali formában! Élvezd a 4 alapbeállítást a mindennapokban vagy fűszerezd meg a szürke hétköznapokat egy kis színnel! A White and Color Ambiance termékcsalád 16 millió színt és rengeteg hideg és melegfehér árnyalatú fehér színt kínál, hogy megtaláld a hangulatodhoz leginkább passzolót!

Kattanj rá Te is a Hue Bluetooth appra vagy, szerezd be a Bridge-dzset és használd ki a teljes funkcionalitást!

 

 

Ugrás a Philips Hue Flourish termékcsaládhoz!

 

Philips Hue Entertainment

Az összes fenti White and Color Ambiance lámpa és E14, E27, GU10 LED fényforrás kompatibilis a Hue Entertainment rendszerrel. Mit jelent ez? A teljes lakás a kedvenc filmed, zenéd, vagy játékod fényében úszik. Tudj meg többet a Philips Hue Entertainment rendszeréről!

 

Keresés