Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Zigbee 3.0 400W 230V kapcsoló mögé építhető dimmer Philips Hue rendszerhez, fázishasítás, Apple Homekit, TouchLink

Ledium
Online ár
18.415 Ft (14.500 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db.
230V fázishasítás elven működő LED szabályozás Philips Hue rendszerben - kapcsoló mögé rejtve!
Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: SR-ZG9101SAC-HP
Cikkszám: SR-ZG9101SAC-HP
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.765 Ft
Szerezhető hűségpontok: 185

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
18.415 Ft (14.500 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db.

Leírás és Paraméterek

Philips Hue okosvilágítás és hagyományos hálózati 230V lámpák

Figyelem! Ez a vezérlő Apple Homekit-kompatibilis, de a Philips Hue Entertainment rendszerrel nem működik együtt! A HomeKit vezérléshez szükség van a Hue Bridge-re is!

A mindenhol elterjedt fényerőszabályozható retrofit LED E27, E14, GU10 fényforrásokat, sőt a szabályozható LED paneleket, lámpákat is bekapcsolhatod a legkedveltebb okos világítási rendszerbe és élvezheted a Hue kényelmét, sokoldalúságát, vezérelhetőségét és a több száz elérhető appot iOS és Android rendszerre is.

Amennyiben a gyári Philips HUE lámpakínálatban nem találod meg a neked tetszőt, de nem akarsz lemondani például a Nest, IFTTT, Alexa, Smartthings, stb. integrációról, akkor ez a vezérlő megoldja a problémádat. Csak szólj oda az iPhone-odnak: "Hey, Siri, Turn on the Living Room Light" - és felkapcsol a mennyezeti süllyesztett spot rendszered. Programozott lassú ébresztő fény? Igen! Kapcsolás a Hue vezeték nélküli mozgásérzékelővel vagy a DimSwitch fali fényerőszabályzóval? Igen! A Philips Hue minden funkcióját ki tudod használni és óriási szabadságot kapsz az otthoni világításod megalkotásához.

Elmeséljük, hogy ez miért jó Neked

Elöljáróban csak annyit, hogy mindössze egy dologról kell lemondanod akkor, ha ezt a vezérlőt használod: A színhőmérséklet-változtatásról. Ez egy triakos fényerőszabályzó, csak a Zigbee vezérlésnek köszönhetően beépítheted a Philips Hue okosvilágítási rendszeredbe. Ha ezt elfogadod, még mindig rengeteg lehetőséged van egy korszerű és menő világítási rendszer kiépítésére.

A LED fényforrások kínálatában találhatsz már olyan fényerővel rendelkezőt is, ami messze meghaladja a hagyományos Hue fényforrások fényerejét.

Igen, ezeket mindet szabályozhatod a Philips Hue rendszerben. Ahány vezérlőt veszel, annyi lámpának ismeri fel a Hue app a mobilodon. Egy vezérlőre akár 20-30 fényerőszabályozható LED fényforrást is ráköthesz, elnevezed mondjuk "Nappali álmennyezet"-nek és egy mozdulattal vezérelheted mindet.

Építsd be kapcsoló mögé! Nincs helyed a vezérlőnek? Ha beépíted a régi villanykapcsoló mögé, és kicseréled egy csengőnyomógombra, akkor a PUSHDIM funkcióval a falról is szabályozhatod (rövid nyomás: ki,- vagy bekapcsolás, nyomva tartás: szabályozás), de a telefonról vagy más eszközről is vezérelheted párhuzamosan. HA ügyesen kábelezel, akkor több pontról is beköthetsz nyomógombot, és nagyobb helyiségek minden bejáratáról irányáthatod a világításodat.


Philips Hue triak led dimmer, LED fényerőszabályzó E27, E14, GU10 égőkhöz

Philips Hue rendszerben használt Zigbee triak LED dimmer bekötése közvetlenül szabályozható LED lámpák vagy fényforrások esetén


Philips Hue triak led dimmer, LED fényerőszabályzó LED penelhez, áramgenerátoros előtétekhez

Philips Hue rendszerben használt Zigbee triak LED dimmer bekötése szabályozható előtéttel rendelkező lámpák esetén


Philips Hue triak led dimmer, LED fényerőszabályzó LED penelhez, áramgenerátoros előtétekhez

230V Zigbee LED dimmer méretei

A vezérlő maximális terhelhetősége 400W.

Hozzáadás a HUE rendszerhez

A Zigbee vezérlőt a Philips Hue gyári app Light Setup menüpontjában kell hozzáadni a rendszerhez, mint bármilyen lámpát. A Hue app "Dimmable Light" néven fogja felismerni.

RESET

Biztonsági okokból nem lehet a vezérlőt könnyen hozzáadni másik Philips Hue Bridge-hez. Ahhoz, hogy másik HUE rendszerhez párosítsd, végre kell hajtani a Factory Reset eljárást. Ezzel a módszerrel visszaállítod az alapállapotot és ismét hozzá tudod adni bármilyen Bridge-hez, vagy Zigbee Light Link rendszerhez. A reset eljárás egyszerű: Nyomd meg egymés után 5x a RESET gombot és megszűnik a kapcsolat a Bridge-el. Ezután kell elindítani a HUE app-ban a SEARCH funkciót.
Terméktípus LED vezérlő

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!