Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Új Philips LED 4000K színhőmérsékletű óriásgömbök

Új Philips LED 4000K színhőmérsékletű óriásgömbök A Light + Building kiállításon a Philips bemutatta a már várt, eddig titkos újdonságait, melyekkel új vásárlói réteget céloz meg.

Nagy és mutatós fényforrások jönnek!

A cég a napokban hozta nyilvánosságra új termékeinek halmazát, mely nagyméretű, "giga" fényforrásokat is tartalmaz. Nem titkolt céljuk az új fényforrásokkal kapcsolatban az ipari (industrial) és hipszter stílus kedvelőinek meghódítása. A friss deco LED kollekció füstös, szürke üvegburát kapott és közepén egyetlen vékony, függőleges "izzó" vonal adja a fény. A klasszikus ipari megjelenést egy merész és egyszerű dizájnnal kapcsolták össze, mely szép és feltűnő sziluettet hoz létre, így feleslegessé teszi a leárnyékoló lámpaburák használatát.

A termékektől azt remélik, hogy fel tudják venni a versenyt a retro dizájnnal ellátott fényforrásokat értékesítő cégekkel. A fényáramuk 270-470 lm között mozog színhőmérséklettől (4000K vagy 3000K) függően. Élettartamuk meglepően hosszú, akár 13 év is lehet. A 3000K (melegfehér) vintage hatású fényforrások 2018. májusától, míg a 4000K (természetes fehér) modern hatásúak 2018. júliusától lesznek elérhetők Európában. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog