Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Hivatalos – Érkezik az új Philips Hue 1600 lumen fényáramú E27 LED fényforrás, a Centris spot, valamint megújul a Bloom és a Lightstrip Plus

Hivatalos – Érkezik az új Philips Hue 1600 lumen fényáramú E27 LED fényforrás, a Centris spot, valamint megújul a Bloom és a Lightstrip Plus

A Philips Hue hivatalos közleményben mutatta be a legújabb termékeit. Az újdonságok között lámpák és fényforrások mellett régi kedvenceket is viszontláthatunk megújult formában.

Philips Hue White E27 fényforrás

Az új E27 fényforrás a korábbi 806 lumen helyett, most 1600 lumen fényárammal érkezik, amely lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget könnyedén bevilágíthassuk. A körülbelül egy 100W-os hagyományos izzónak megfelelő újdonság mostantól gond nélkül bevilágítja a konyhát főzés közben, illetve amikor igazán szükségünk van a tökéletes megvilágításra, ugyanakkor a vezeték nélküli fényerőszabályzásnak köszönhetően megfelelő fényviszonyokat teremthetünk akár egy hangulatos vacsorához is. A hiánypótló újdonság 2700K melegfehér árnyalatban érkezik, hamarosan webáruházunkban is elérhető lesz.

 

 

Philips Hue Centris

Egyedi és innovatív termékcsalád az új Centris White and Color Ambiance mennyeti lámpa. Különlegessége, hogy egy általános világításra alkalmas fénysáv mellett 350 fokban állítható, spot fénnyel teszi lehetővé a tárgyak tökéletes megvilágítását. A Centris lámpatest több állítható fejjel rendelkezik, amelyek mindegyike külön állítható. Az újdonság 4 verzióban, fekete és fehér színben lesz elérhető.

 

 

Ahogy fentebb már említettük, az újdonságok mellett megújult termékeket is kínálnak számunkra. Friss verzióban érkezik a Lightstrip Plus, a Philips Hue Bloom, illetve Bluetooth funkciót kapnak a Philips Hue White beltéri lámpatestek is.


Philips Hue Lightstrip Plus

A Philips Hue intelligens LED szalagja most testre szabhatóbb, mint valaha! Habár eddig is volt lehetőségünk, hogy tökéletes méretre vághassuk a Lightstrip Plus okos LED szalagjainkat, a levágott daraboknak sajnos azonnal búcsút kellett intsünk, hiszen azt a továbbiakban már nem tudtuk felhasználni. A mostani újítással egy újabb hasznos kiegészítővel örvendeztetett meg bennünket a gyártó, ugyanis egy plusz csatlakozóval bővült a Lightstrip Plus csomagja, amelynek segítségével a levágott darabjainkat egyszerűen újrahasznosíthatjuk, szükség esetén megtoldhatjuk vele a Hue okos LED szalag rendszerünket. Az új csomagolás ráadásul már Bluetooth kompatibilis terméket rejt, ezentúl tehát még egyszerűbbé válik a Lightstrip telepítése, még azon felhasználók számára is, akik (még) nem rendelkeznek Philips Hue Bridge központi egységgel. Az új Bluetooth rendszerről itt tudhatsz meg többet. Előreláthatóan június közepétől nálunk is megvásárolhatod a Lightstrip újdonságokat!

 

Philips Hue Bloom

Az ikonikus asztali lámpa a frissítéssel már a teljes White and Color Ambiance színskálát átfogja, emellett jelentős újítás a fényáramnövekedés, amelyet 500 lumen-re emeltek. A gyönyörű színek mellett a 2000K-es melegfehér árnyalattól, egészen a 6500K hidegfehér fényig szabályozhatjuk a Hue Bloom színhőmérsékletét. A frissített termék Bluetooth kompatibilis verzióban érkezik, tökéletes plug-and-play belépő termék lehet azok számára, akik még csak szemezgetnek a Philips Hue okosvilágítási rendszerrel. A kompakt és modern designjával a Bloom kiváló kiegészítője lehet bármilyen helyiségnek, lehetővé téve a felhasználónak, hogy milliónyi árnyalat közül kiválaszthassa a hangulathoz leginkább passzoló fénybeállítást. Az új Bloom az 1%-ra tompítható fényerejével ideális választás lehet éjszakai fényként is. Várhatóan június végén érkezik, fekete és fehér árnyalatban lesz megvásárolható.

 

A Philips Hue gőzerővel dolgozik azon, hogy még elérhetőbbé és a mindennapjainkba illeszthetőbbé tegye termékeit, így az új termékek bejelentésével egyidejűleg az összes meglévő Philips Hue beltéri White Ambiance lámpát Bluetooth-os verzióra cseréli. A frissített lámpatestek között számos spotlámpa, mennyezeti és fali lámpatest, függeszték, asztali lámpa és LED panel szerepel.

Képek: Signify/Philips Hue

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Hírek hue-blog

Keresés