Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Paulmann

Prémium, német minőségi termékek, óriási gyártói raktárkészlettel. Évről-évre új, innovatív ötletek profi megvalósítással!

Válogass skandináv stílusú termékek széles körű választékából! A Paulmann Neordic kollekciója varázslatos, északi ihletésű álló és asztali lámpákat, valamint különleges hangulatú függesztékeket kínál a stílus szerelmeseinek!

Korszerű világítási rendszert szeretnél otthonodba, irodádba, esetleg üzlethelyiségedbe? Akkor a Paulmann Urail beltéri világítási rendszerét Neked találták ki! Korszerű LED és SmartHome technológiák ötvözte sínrendszer az igazán modern megoldásokért! 230V-os flexibilis egyfázisú sínrendszer az egész házba, amelyet akár egy áramforrásról is üzemeltethetsz, amelyet akár helyiségekre bontva, okosan is vezérelhetsz! Integráld könnyedén Philips Hue, Amazon Alexa rendszeredbe, vagy vezéreld szimplán egy távirányítóval! A döntés a Te kezedben van!

Terjeszd ki otthonod komfortját a ház körülre is! Alakítsd ki lehengerlő kerti fényeidet a Paulmann Plug & Shine kültéri LED világítási rendszerével és éld át a tökéletes kerti fények élményét! Válaszd kertedbe vagy teraszodra, hidd el, nem fogod megbánni! 24V-os törpefeszültségű rendszer az abszolút biztonság jegyében! Egyforma, IP68-as csatlakozókkal, hogy akár szakember nélkül is könnyedén kialakíthasd egyedi kerti fényeidet! 

Ne feledd, minden Paulmann LED lámpára 5 év garanciát vállalunk!

Rendezés: