Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Nanoleaf Shapes – Hexagon, egy új dimenzió első formája

Nanoleaf Shapes – Hexagon, egy új dimenzió első formája

A CES 2020-as kütyüvásárán bemutatott újdonság, a Nanoleaf Shapes Hexagon, nem csupán egy új forma, hanem egy új kezdet legelső lépése. Egy forma, amely utat nyit a Nanoleaf úttörő innovációjának, amely áttöri a határtalan kreativitás falait. Tudj meg mindent a Nanoleaf újdonságáról!

Tovább a termékekre!

 Nanoleaf AuroraNanoleaf Canvas

 

Az okos világítás iránt rajongók számára bizonyára nem ismeretlen a moduláris LED paneleiről híressé vált Nanoleaf. Ismeretségüket 4 évvel ezelőtt szerezték meg, amikor reflektorfénybe kerültek az első „okos otthoni dekorációval”, a háromszög alakú Nanoleaf Aurora moduláris intelligens LED panellel. A nagy sikert aratott újdonsághoz később egyéb extrákat, hangvezérlő modult, valamint egy nagyon menő dodekaéder alakú távirányítót is kaptunk, tovább fokozva ezzel az élményt.

Az első siker után pár évvel, a tavalyi CES-en egy újabb formával, a négyzet alakú Canvas panelekkel rukkoltak elő a tervezők. Ezek a panelek már beépített hangvezérlővel, illetve érintésérzékelővel érkeztek, amelynek segítségével érintés gesztusokkal is vezérelhetjük négyzeteink világítási képeit, ráadásul Canvas paneleinket már egyfajta „okosgombként” is használhatjuk HomeKit rendszerünkhöz, ezáltal szimpla, dupla, illetve hosszú érintéssel utasíthatjuk okoskütyüinket.

Mindezt a tudást és az évek során összegyűjtött tapasztalatot felhasználva elkészítették a moduláris LED paneleik legújabb családtagját, amely nem csupán egy újabb forma, hanem az első lépés egy új elképzelés felé, amely a Shapes, azaz formák elnevezést kapta.

 

Tovább a termékekre!

 

 

A jövő alakzatai

Az új elnevezés a jövőt megcélzó innovációt szimbolizálja, amely az új Hexagon panelekkel, konkrétabban azok megújult csatlakozóival indul, hiszen ezek az összekapcsolási pontok ezentúl lehetővé teszik, hogy a most debütált hatszög paneleinket összeköthessük a jövőben megjelenő új formákkal. Tehát a korábbi Aurora és Canvas LED panelekkel ellentétben a Hexagon már nem csupán Hexagonokkal, hanem az elkövetkezendő években megjelenő új formákkal is kompatibilis lesz, így még nagyobb szabadságot kapunk a különböző kreatív alakzatok kialakításához. Az új formákról még nincs hír, de a korábbi tapasztalatok alapján leghamarabb 2021 végétől érkezhetnek.

 Tovább a termékekre!

 

Mit nyújt a Nanoleaf Shapes Hexagon?

Az új Nanoleaf Hexagon hatszög panelek különlegessége abban rejlik, hogy a 6 oldaluknak köszönhetően még több lehetőségünk nyílik kiélni kreativitásunkat és új izgalmas formákat álmodhatunk meg szinte határok nélkül.

Shapes kombinálhatóság

Az új csatlakozónak köszönhetően összeillesztheted a jövőben érkező formák bármelyikével, így még nagyobb szabadságot nyújt az egyedi elképzelések kialakításában.

Több, mint 16 millió szín

A Hexagon paneleknél 16,7 millió gyönyörű szín közül válogathatsz, amely szinte minden hangulatodhoz illő árnyalatot magába foglal.

Beépített hangvezérlő modul

A hatszög alakú panelek hangvezérlővel készültek, lehetővé téve, hogy összehangolhasd fényeidet kedvenc zenéiddel, filmjeiddel és videójátékaiddal.

Érintésérzékeny kialakítás

Az új funkció segítségével a Nanoleaf applikációban előre beállíthatod, milyen műveleteket végezzenek paneleid a tenyered érintésére.

Egyszerű felhelyezés

Az újra gondolt, bepattintható felszerelési módnak és a mellékelt kétoldalú ragasztópárnácskáknak hála egyszerűen, fúrás nélkül felhelyezheted paneleidet a kiszemelt síkfelületre. (Leteszteltük, a korábbi formáknál tényleg sokkal egyszerűbb a Hexagon felszerelése.)

Real-time színátmenet

A Nanoleaf exkluzív technológiája sima, valós idejű színátmenetet tesz lehetővé a Nanoleaf Hexagon hatszög alakú intelligens LED paneleken a még tökéletesebb élmény eléréséhez.

Egyidejűleg akár 500 darab Hexagon panel is csatlakoztatható egymáshoz, 25 panelenként azonban szükség van tápegységre.

 


Tovább a termékekre!

Nanoleaf Hexagon videók

Összegyűjtöttünk Neked egy pár videót a Nanoleaf hatszög alakú újdonságáról!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog