Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

100W-nak megfelelő Philips Hue White fényforrások érkeznek (Hue Hétfő 38.)

100W-nak megfelelő Philips Hue White fényforrások érkeznek (Hue Hétfő 38.)

Most igazi örömhírrel szolgálhatunk a Philips Hue rendszer szerelmeseinek, a nemrégiben szárnyra kapott információk szerint ugyanis már nem kell sokat várni az új, 1600 lumen fényáramú Hue LED fényforrásokra. A SmartLights.de, német nyelvű magazin az elsők között rántotta le a leplet a Philips Hue legújabb dobásáról, amellyel igazi hiánypótló megoldásként erősítené a White szériát. Mutatjuk is a legelső technikai adatokat.

 

A megemelt fényerővel érkező E27-es fényforrás mérete kissé eltér a korábbi változatoktól: ugyanis 67 mm széles és 131 mm magas, tehát hosszabb, mint egy hagyományos izzólámpa. A 60W-nak megfelelő elődjeivel szemben, 1600 lumen fényárammal érkezik, amely 100W-os izzónak felel meg.

Természetesen a fényerő növekedéssel arányosan a fogyasztás is nő: a korábbi 6W-os fényforrások mellett a 15,5 W-os teljesítmény talán számottevőnek tűnhet, azonban továbbra is jelentősen kevesebb, mint a halogén izzók fogyasztása.


Kép forrás: SmartLights.de

 

Mivel a White családba érkezik az új fényforrás a hírek szerint egyelőre csak a sárgás árnyalatú, 2700K melegfehér színhőmérsékletben lesz kapható, amely nem változtatható, csak fényerőszabályozható.

Az új Hue fényforrás lényegi működése semmiben sem változik, a továbbra is könnyedén párosítható a Philips Hue Bridge központi egységgel, emellett pedig a tavaly nyáron bejelentett új rendszernek köszönhetően, már Bluetooth kapcsolattal is vezérelhető.

A nagy fényerejű E27 fényforrások az előzetes információk szerint június végén érkezhetnek, külföldi árfolyamon körül-belül 25 eurós fogyasztói árral, amely itthon nagyjából mintegy 6800 forintot jelenthet majd.
Tartalomhoz tartozó címkék: hue-blog

Keresés