Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Lutec Sun'Connect szolár hibrid kollekció

Lutec Sun'Connect szolár hibrid kollekció Bizonyára a Ti gondolataitok között is megfordult már korábban, hogy hogyan lehetne kiküszöbölni azt a problémát, mikor egy gyönyörű napelemes kerti világítási kompozíció nem szeretne világítani a napközbeni esős, borult időjárás miatt. Nos, a megoldást tálalta a Lutec kültéri lámpagyártó cég. 

Rendszer is meg napelemes is? Lássuk csak!

A Lutec egyébként is híres arról, hogy innovatív technikákat használnak tervezéseik, gyártásaik során és szerencsére a praktikum is fontos szempont termékpalettájuk kialakítása során. A Sun'Connect termékcsaládot ajánlom jó szívvel kütyübolondoknak, rendszerekben gondolkodóknak, biztosra játszóknak és ökobarátoknak egyaránt. A lámpák tervezése során egy hibrid technológiát hoztak létre, melynek keretén belül igazából te döntheted el az időjárásnak megfelelően, hogy a szuper kerti lámpáid milyen energiaforrásból szeretnéd használni. Ragyogó napsütés esetén egyszerűen napelemmel vagy borús idő esetén hálózati áramforrásból adapter segítségével. A lényeg: a lámpád így is és úgy is meg fogja világítani azt, amit szeretnél, akkor, amikor szeretnéd.

Lutec szolár LED lámpa LED világítás

A rendszer kialakításához többféle eszköz közül választhatsz és 4 kombináció áll rendelkezésedre a tervezgetéshez.
Lássuk a rendszer részeit:

  • A legegyszerűbb kialakítás lámpákból és egy szolár panelből áll. Egy panelhez 3 db lámpát csatlakoztathatsz. A napelemes panel nagy kapacitású, polikristályos kialakítású. Elegáns, karcsú, nincsenek látható csavarok. A panel tartalmaz egy 2200mAh 7,4V Li-ion akkumulátort, így lámpák világítási ideje hosszabb. A panel állítható, nem okoz gondot a nap felé fordítása, falra vagy oszlopra is felszerelhető. A csomagolásban a talajba történő rögzítéséhez megtalálható a tüske is, ez igaz a lámpák esetében is. Amennyiben csak napelemes verzióban gondolkodsz, fontos, hogy tudd, hogy 1 db lámpa 12 óráig üzemel teljesen feltöltött napelemes akkumulátorral, viszont 2 lámpa már 6 óráig és 4 lámpa 4 órán át.

  • Hasonlóan egyszerű, ha hálózati áramforrásból működteted a lámpáidat. Ebben sincs semmi extra, egy 12V-os adapterre lesz szükséged és a lámpákra, melyből 12 db-ot adhatsz a rendszerhez.

  • Amennyiben biztosra szeretnél menni és a lámpáidat vegyes áramforrásból szeretnéd működtetni, picit bonyolódik a helyzet. Itt már szükséged lesz egy Green Ball nevű eszközre. A Green Ball HUB a rendszer "feladóközpontja". Irányítja és összekapcsolja a kerti szolár világítási rendszer összes elemét: lámpatestek, napelem, hálózati adapter, vezeték nélküli mozgásérzékelő. A megfelelő beállítások mellett beépített alkonyérzékelője segítségével kapcsolja lámpáid és az áramforrást is együttesen. A kialakításhoz 6 db lámpát társíthatsz.

  • A legprofibb és egyben legenergiatakarékosabb megoldást azonban a csatlakoztatható vezeték nélküli mozgásérzékelő szenzor használatával tudod összehozni. Így tényleg csak akkor világít, amikor szükséged van rá. Ebben az esetben szintén 6 db lámpa együttes működtetésére van lehetőség. A mozgásérzéklőd szabadon mozgatható, áthelyezhető, max. 12 méterről jelez és 180 fokos a látószöge.

A lámpát tekintetében 9 típus és több szín közül választhatsz, ami elég sokféle variációt rejt magában, tényleg csak a fantázia és a kert nagysága szabhat határt az installációdnak. Azon pedig egy cseppet sem kell aggódnod, hogy örök életre ugyanazt kell nézned, mert bármikor áthelyezheted a részleteket, rendkívül felhasználóbarát és könnyű a telepítése.

Ízelítőül:


 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog