Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

LED növényvilágító profil 100 cm, 24V, 32W, mágneses rögzítéssel, Luxeon SunPLus LED

Ledium
Online ár
27.178 Ft (21.400 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db.
Cikkszám: ALD-100-PNK-24
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.765 Ft
Szerezhető hűségpontok: 272

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
27.178 Ft (21.400 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db.

Leírás és Paraméterek

Polc alá szerelhető LED növény nevelő profil lámpa. A profil csak 24V tápegységgel üzemeltethető, ami nem tartozék, külön kell megvásárolni.

24V LED tápegységek

Ezt a növények számára optimális spektrumú megvilágítást biztosító modult azoknak fejlesztettük, akik beltérben, polcokon szeretnének növényeket remeszteni, vagy teleltetni.

Az aluprofilra neodímium mágneseket ragasztottunk, így bármilyen fémpolcra egyszerűen felpattintható. Fa, bútorlap vagy alumínium polc esetén felcsavarozható profilrögzítőt érdemes használni. Ha nem csavarozható a felület, a mágnesek pozíciójába nagyméretű alátéteket kell felragasztani és azokra már a mágnesek tapadnifognak.

A LED növény profilt a Luxeon 2835 Sunplus "Horticultural White" széles spektrumú LED fényforrással szereltük, amely kimondottan elősegíti a növények növekedését. A modul annyiban speciális, hogy nem a hagyományos kék-vörös LED-eket használtuk, mert új kutatások bebizonyították, hogy a növényeknek szüksége van a teljes spektrumra az optimális növekedéshez.

A LED szemmel láthatóan hidegfehéren világít, de ha megnézzük a spektrumot, 450 és 660 nm környékén nagy csúcsot látunk, ezeken a hullámhosszokon van a fotoszintézisben résztvevő receptorok elnyelésének maximuma.

A fehér fény azért is fontos, mert láthatóvá válnk a színek, nem úgy, mint a kék+vörös LED kombináció esetében, ahol lilás fényben úszik az egész helyiség, és külön fényforrást kell alkalmazni a növények vizsgálatára. A modul teljesítményfelvétele 20W

Luxeon Sunplus 2835 LED adatlap

Teljesítmény 32 W
Tápfeszültség 24V DC
Teljesítmény 32W
Fényerőszabályozható igen, LED szalag dimmerekkel
Fényforrás Lumileds Luxeon 2835 SunPlus LED
Méret 100x3x1 cm
Kiszerelés LED modul alumínium profilban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!