Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Hivatalos: új kültéri Philips Hue lámpák érkeznek

Hivatalos: új kültéri Philips Hue lámpák érkeznek

A Philips Hue okosvilágítási rendszer szerelmeseinek most jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a Philips mai hivatalos közleményében kiadta, hamarosan új kerti Hue lámpákkal bővítik portfóliójukat. És ez még nem minden, egy igazán hangulatos új effekt is érkezik, amivel kívül-belül hangulatossá teheted otthonodat. Mutatjuk is az újdonságokat!

Candle and Fireplace effekt

Kezdjük is az új funkcióval, ami nem más, mint a Candle and Fireplace hangulatbeállítás. Ez a szuper új funkció a természetes gyertyafény gyengéden izzó lobogását utánozza és igazán kellemes hangulatot teremt egy romantikus vacsorához vagy akár egy pihentető esti lazuláshoz a kanapén. Fontos kiemelni, hogy Zigbee és Bluetooth rendszert használók számára is elérhető lesz. Az újdonság a hivatalos közlemény szerint előreláthatóan 2022. első negyedévében várható.

TIPP: A még különlegesebb élmény érdekében használd ezt a beállítást a Philips Hue Play Gradient LightStrip LED szalagokkal, a Gradient Tube színátmenetes LED fénycsövekkel, vagy akár az új Gradient Signe asztali vagy állólámpákkal!


Kültéri Hue lámpa újdonságok

Több újdonsággal is gazdagodik a Philips Hue kültéri okos lámpa palettája, köztük érkezik a teljesen új Philips Hue Inara kültéri fali lámpa, valamint friss termékkel bővül a Hue Lucca, a Hue Resonate és a Hue Calla lámpacsalád.


Philips Hue Inara fali lámpa

Idei abszolút újdonságként várható a Philips Hue Inara kültéri fali lámpa, amely a modern és tradícionális vonal ötvözetét képviseli a Hue kerti kollekciójában. Az új vintage hangulatú Inara fekete színű lámpatesttel és áttetsző üvegburával érkezik, amely egy Philips Hue dimmelhető vintage filament okos fényforrást rejt. A modern okos lámpák tulajdonságaival felruházott hagyományos megjelenésű lámpa intim és elegáns légkört teremt a teraszon vagy a verandán, de vendégváró fénynek sem utolsó.

Philips Hue Inara
Philips Hue Inara


Philips Hue Lucca fali lámpa

Akinek ismerős a Philips Hue kültéri termékkatalógusa, az tudja, hogy a Philips Hue Lucca már régóta futó, igen kedvelt termék, amely egyszínű fehér, White Ambiance kivitelben és antracitszürke színben elérhető. Az idén érkező újdonság a korábbi Lucca termékektől eltérően most fekete színben és White and Color Ambiance, azaz színes és változtatható fehér színhőmérséklettel érkezik. Az új Philips Hue Lucca a hagyományostól a kortárs stílusig könnyedén alkalmazható. Kialakításának köszönhetően széles fényelosztást kínál, amely színes fényeivel könnyedén élettel telivé varázsolja otthonod homlokzatát. A Philips Hue Lucca termékcsalád termékeit itt találod.

Philips Hue Lucca
Philips Hue Lucca
Philips Hue Lucca


Philips Hue Resonate fali lámpa

Új termékkel bővül a Philips Hue Resonate termékcsalád is. Minimalista megjelenésével, színes és változtatható fehér fényeivel remekül megfűszerezi a teraszon töltött perceket. Lefelé és felfelé világító kialakításának hála mesés fényeffektet vetít a falra, így remek design eleme lehet a modern hatású kültereknek. Emeld ki otthonod egyedi építészeti szépségeit az új Philips Hue Resonate kültéri fali lámpák varázslatos fényeivel! A Resonate család további tagjaiért kattints.

Philips Hue Resonate
Philips Hue Resonate
Philips Hue Resonate


Philips Hue Calla inox színben

Végül, de nem utolsósorban, megújult köntösben ismerhetjük meg a Hue termékvonal egyik legnagyobb kedvencét, a Philips Hue Calla leszúrható lámpát is, amely a jól megszokott sötét lámpaszín után, most rozsdamentes acél árnyalatban is elérhető lesz. Fehér és színes fénye barátságos és hívogató hangulatot teremt az otthonod bejáratához vezető úton. Oszlopos kialakításának hála ideális választás járdák megvilágításaként. Valamivel több, mint 25 cm-es magasságával ideális választás ösvények mellett elhelyezett kísérőfényként, ugyanakkor ízlésesen elhelyezhető a kert különböző pontjaira is. Remekül mutat például a virágok közé beillesztve, de a növények és fák természetes szépségének hangsúlyozására is remekül alkalmas.

Érdemes tudni, hogy a Philips Hue Calla már a Hue LowVolt 24V-os törpefeszültségű kertvilágítás része, így rendszerként használható, bővíthető, halmozható és egyéb 24V-os kültéri Hue lámpákkal együtt a megfelelő méretű tápegységgel, illetve kábelekkel együtt üzemeltethető. A 24V-os LowVolt Hue kerti rendszer termékeit itt éred el. 

Amennyiben a Hue LowVolt rendszerében gondolkodsz és nem vagy biztos abban, hogy helyesen válogattad össze a rendszer elemeit, kérd bátran ügyfélszolgálatunk segítségét!

Philips Hue Calla
Philips Hue Calla


Az új intelligens Hue kültéri lámpák a Philips Hue rendszer minden előnyével rendelkeznek, kialakításuknak köszönhetően pedig ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Mindegyik termék fénye szabályozható a Philips Hue mobilalkalmazással, távirányítóval, hangvezérlő asszisztenssel, illetve kültéri mozgásérzékelővel egyaránt. Csatlakoztasd egyszerűen lámpádat a Philips Hue Bridge-hez, és használd ki a világítás automatizálás előnyeit – állítsd be, hogy lámpáid felkapcsoljanak, mire hazaérsz, vagy programozd világításodat, hogy utánozza jelenlétedet, ha távol lennél.

Az új Hue kerti lámpák európai megjelenésére még várnunk kell, de amint elérhetővé válnak, nálunk megtalálod majd őket!

Tartalomhoz tartozó címkék: hue-blog