Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Főszerepben a vörös - ellenállhatatlan vörös lámpák

2018. 10. 18. 15:45:00
Főszerepben a vörös - ellenállhatatlan vörös lámpák

Feldobnád lakásodat, mert unod a környezeted? Dobd fel színekkel! Nem tudod milyen színekben gondolkodj lakásfelújításnál? Most bemutatunk neked egy olyan színt, amelyet biztosan be akarsz majd építeni lakásod színvilágába.

 

Most bemutatunk egy ellenállhatatlan árnyalatot!

Ismerkedj meg a vörös színnel!

 

 

A vörös szín mellett nem lehet csak úgy elsétálni

Egy erőteljes, hangsúlyos színnel, bármit fel lehet dobni. Ha markáns színekkel kacérkodunk, remek választás lehet a szenvedélyes vörös. Ez a szín, az egyik legdominánsabb mindközül, jótékony hatással van a hangulatra, élettel tölti fel a teret. Nem is csoda, hogy a lakberendezésben is egyre előkelőbb szerepet töltbe. Rengeteg lehetőség rejlik benne, hiszen egy csapásra élénkebbé, és teltebbé varázsolja a helyiséget. Sokan úgy tartják, depresszió és unalom ellen is hatásos, mivel az egyszerű dolgokat is egy csapásra különlegessé, ellenállhatatlanná teszi.

 

 

A titok a mértékletességben rejlik

Sokan tartanak a vörös színtől, emiatt  gyakran megrettennek a vörös bútorok, kiegészítők választásától. Hadd romboljam le most ezt az illúziót, a vörös szín tökéletes választás, a kulcs egyedül a részletekben rejlik. A vörös árnyalatainak használatakor csupán -mint mindig - kerülnünk kell a túlzásokat. Ha vörös színt választasz ügyelj a kontrasztokra, mindig ellensúlyozd dominanciáját egy lágyabb, könnyebb árnyalattal.

Most dobj el mindent és egy pillanatra hunyd le a szemed. Képzelj el egy gyönyörűen berendezett szobát vörös kiegészítőkkel. Nem is olyan rossz, igaz?

 

?

 

Kezdd kicsiben

Mostanra biztosan már te is kedvet kaptál egy kis lakásátalakításhoz, de még mielőtt átfestenéd az egész lakásodat vörösre, adunk egy apró tippet. Első lépésként szerezz be pár kisebb vörös kiegészítőt! Kell a kezdőlökés? Segítünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog