Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Termékek Menü

Philips Hue CES 2018: Entertainment, kültéri lámpák, film, zene szinkronizáció (Hue Hétfő 28)

2018. 01. 15. 01:00:00
Philips Hue CES 2018: Entertainment, kültéri lámpák, film, zene szinkronizáció (Hue Hétfő 28)

Nem győztük kapkodni a fejünket a Philips 2018-as CES bejelentéseinél, annnyi újdonságról számoltak be. A legnagyobb szám természetesen az Entertainment rendszer bevezetése, de a lényeg, hogy a nappalitól a kertig a teljes otthonunk még kényelmesebbé és évezetesebbé válik majd. Rövid összefoglónkban áttekintjük a jövőt.

Megnézem a többi cikket >>

Philips Hue Entertainment és SYNC

Előző posztunkban már lerántottuk a leplet a Razer Chroma együttműködésről, de a Philips még több újításról számolt be. A legújabb szoftverfrissítés már megérkezett a Bridge-re és a lámpákra, január 19 óta pedig a legújabb appokban is be lehet állítani az Entertainment rendszert. (Egy kis technikai mélyvíz a hivatalos oldalon). Ez az alapja a jelenlegi Razer szinkronizációnak, de valószínűleg jön a Playstation, XBOX együttműködés is. Addig is, ami már biztos, hogy tavasszal PC és MAC gépekre elérhető lesz egy SYNC nevű szoftver, ami a futó játékok, filmek, zenék alapján borítja fénybe a nappalinkat. Állítólag gyors és akadásmentes lesz, de egyelőre erről még csak facebook posztokban titokzatoskodnak.

Az Entertainment csak a színes lámpákkal és fényforrásokkal működik, és annyit már tudunk a próbáink alapján, hogy más gyártók Zigbee LED szalag vezérlőivel nem hajlandó együttműködni. Ezekkel a vezérlőkkel az összes eddigi Hue funkció működik, csak az Entertainment nem sajnos.

Hue app v3

Philips HUe app v3

A sokak által szeretett és utált Hue app is óriási megújuláson megy át. Korszerúbb design, új csoportosítások, megújult Scenes. Erről van is egy Youtube videó:

Philips Hue App 3.0: Spring is coming [Full Video]

Early Q2 2018, a major redesign of the Philips Hue app update will be released made availablefor both iOS and Android. Based on many comments, feedback and ideas of our users, the redesign will enhance customer feedback, both existing and new features will be enhanced, to helping consumers to easily bring the smart home to life.

Kerti lámpák

Erről is csak pár promo fotót adtak ki, de a mi információink is egybevágnak a sajtóközleménnyel, hogy nyáron egy teljesen új HUE alapokra épülő kerti lámpacsalád jelenik meg.

Philips Hue LED kerti lámpák

Összességében szerintünk áprilistól felpörögnek az események és kézzelfoghatók lesznek a folyamatos fejlesztések eredményei :)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog hue-blog