Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Plug & Shine - A biztonságos kerti LED világítási rendszer

Plug & Shine - A biztonságos kerti LED világítási rendszer

Megbízható kerti LED világításra vágysz, biztonságos és teljesen időjárásálló kialakítással? Akkor a Paulmann Plug & Shine kerti LED világítási rendszerét neked találták ki! Speciális kialakításának köszönhetően akár saját kezűleg, szakember segítsége nélkül is összeállíthatod, ugyanis a teljes rendszer 24V-os törpefeszültségű, valamint minden eleme IP68 védelemmel ellátott csatlakozókkal készült. Vedd kezedbe az irányítást és varázsold kertedet oázissá Te is! Mutatjuk hogyan!


Egy rendszer mind felett...

Paulmann Plug & Shine 24V kerti LED világítási rendszer

Fedezd fel a kerti LED világítás legújabb technológiáját!

Kiemelkedő minőségű LED világítási rendszer a gondtalan kerti élményekért! A Paulmann Plug and Shine egyedi, személyre szabható törpefeszültségű LED kültéri termékcsalád, amelynek elemeit otthon, szakember nélkül is egyszerűen összeszerelheted! Nincs más teendőd, mint a megfelelő elemeket összeilleszteni és már kész is a csoda! Az ideális rendszer kiépítéséhez a gyártó rengeteg variációs lehetőséget és megannyi bővítőelemet álmodott meg, hogy biztosan kialakíthasd álmaid LED világítási rendszerét. Cseréld le lámpáidat vagy bővítsd később igényeid szerint fényeidet!

Mutasd a termékeket!

Válaszd a biztonságot és a megbízhatóságot!

Ints búcsút a beázás és az áramütés veszélyének, válaszd a megbízhatóságot! Legyen a kertben töltött időd gondtalan, tudd teljes biztonságban szeretteidet! A gyártó számára a biztonság elsődleges, ennek köszönhetően a rendszer összes eleme 24V-os törpefeszültségű, védve a gyermekek, és a háziállatok testi épségét, valamint lehetővé téve, hogy áramütés veszélye nélkül összeállíthasd LED világítási rendszeredet villanyszerelő segítsége nélkül. Az összes Plug & Shine lámpa, kábel és bővítőelem ugyanolyan IP68-as védelemmel ellátott csatlakozóval rendelkezik, amelynek hála a rendszer összeállítása nem igényel komolyabb szaktudást, házilag könnyedén kialakíthatod tökéletes kertvilágításodat.

A teljes rendszer biztonságos, 24V törpefeszültségű és maximálisan időjárásálló, IP68-as kialakítással.

Az összes lámpa fényerőszabályozható és mindet egyforma vízálló csatlakozóval gyártják, így végtelen kombinációs lehetőséged van.

Válogass szabadon többféle lámpa, elosztó és kábel közül!

Fedezd fel a Paulmann Plug & Shine kültéri LED világítási rendszer teljes kollekcióját és válogass kínálatunkban szereplő klasszikus fali, álló, vagy leszúrható lámpáink közül, vagy csapj le akár a különleges vízalatti LED spotlámpánkra!

Végre egy világítási rendszer, amelynél teljes az alkotói szabadság! Variáld kerti lámpáidat kedved szerint! Bővítsd és cseréld lámpáidat bármikor! Meg se állj, amíg az egész kerted fényárban nem úszik!

Mutasd a termékeket!

Csak illeszd össze az elemeket és éld át a tökéletes kerti LED világítás egyedi élményét!

Szereld össze néhány egyszerű mozdulattal, szakember nélkül kerti világítási rendszeredet és bővítsd, cserélgesd lámpáidat kedved szerint! A Plug & Shine LED világítási rendszer speciális kialakításának köszönhetően könnyedén és gyorsan kialakíthatod saját, személyre szabott kerti fényeidet. A variációs lehetőség szinte korlátlan! Válogasd össze többféle kábel, elosztó, vezérlőegység, csatlakozóelem, valamint számos fényerőszabályozható LED lámpa közül a neked testhezálló kombinációt! A kábelek miatt sem kell aggódni, ugyanis akár a talajtakaró alatt vagy a kavicságyba rejtve is elvezetheted őket.

Többféle vezérlési lehetőség

Vedd kezedbe az irányítást és szabályozd fényeidet, ahogyan Te akarod! Különleges kialakításának köszönhetően szabályozhatod a teljes Plug & Shine LED kültéri világítási rendszeredet. Még különlegesebb irányítást szeretnél? Vezéreld transzformátorra kapcsolt elágazó szakaszaidat külön-külön is könnyedén egy távirányítóval vagy akár mobiltelefonnal. Ha a Zigbee vezérlést választod, akkor a kerti fényeid is részévé válhatnak az okosvilágítási rendszerednek.

Paulmann 939.99 Plug&Shine ZigBee vezérlőegység 24VDC/75W Philips Hue, Lightify, Amazon Alexa okos rendszerekhez, IP68


Vezéreld akár Hue, Amazon Alexa vagy Lightify rendszerekkel!

Paulmann 180.11 Plug&Shine 24VDC/75W vezérlőegység készlet távirányítóval, IP68

Irányítsd fényeidet távirányítóval!

Paulmann 180.10 Plug&Shine 24VDC/75W vevőegység távirányítóhoz, IP68


Válassz Paulmann távirányítóddal kompatibilis vezérlőegységet!

Tudj meg mindent a Plug & Shine rendszerről >>

A tökéletes kerti LED világítás többé már nem álom!

A lehengerlő kert világítási rendszertől már csak pár lépés választ el. Hunyd le a szemed és képzeld el álmaid kerti világítását, majd válogasd össze az ahhoz szükséges elemeket! Illeszd össze a csatlakozókat és már készen is van minden ahhoz, hogy élvezhesd a gyönyörű LED fényeidet!

Álmodd meg tökéletes Plug & Shine világítási rendszeredet!

Válogasd össze kínálatunkból! Böngéssz rengeteg bővítőelem és lámpa között!

Illeszd össze könnyedén az IP68 védelemmel ellátott csatlakozókat!

Élvezd, ahogy a fény átjárja kerted minden szegletét!

Mutasd a termékeket!


Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog

Keresés