Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Hue Hétfő 34: Bármilyen LED szalag és szinte minden lámpa lehet okos!

Hue Hétfő 34: Bármilyen LED szalag és szinte minden lámpa lehet okos!

Okos világítás kiépítésével kacérkodók figyelem! Tudtad, hogy okos világítási rendszer kiépítése nem csak borsos árú kiegészítők megvásárlásával lehetséges? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy retrofit LED E27, E14, GU10 fényforrásokkal is kiépítheted egyedi vezérlésű Philips Hue, vagy bármilyen Zigbee rendszerű okosvilágításodat? Ha kíváncsi vagy, hogyan, akkor figyelj jól, ugyanis új vezérlőegységeink segítségével új lehetőségek nyílnak az intelligens világítás terén!

Okosvilágítás vezérlés 230V LED fényforrásokhoz és lámpákhoz

Szívesen okosítanád fel otthonod világítását, de nem tudod, hogy hol kezdd? Méregdrága termékek megvásárlása előtt jobb, ha tisztában vagy az okosvilágítási rendszerek alternatív kiépítésének módszereiről is. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan okosítsd fel hagyományos LED szalagjaidat vagy lámpáidat!

Érdekel egy okosvilágítási rendszer, ahol tápegység beépítése nélkül, közvetlenül 230V-ról üzemeltetheted fényeidet? Zigbee-s újdonságainknak köszönhetően egyszerűen okossá varázsolhatod LED szalagjaidat, sőt egyes vezérlőinket akár csillárokhoz is használhatod!

  Irány a webshop >>

Zigbee 3.0 400W 230V kapcsoló mögé építhető dimmer Philips Hue rendszerhez

Zigbee 3.0 230V kapcsoló mögé építhető dimmer

Válaszd 230V-os kapcsoló mögé építhető Zigbee 3.0 dimmerünket okos rendszeredhez! Segítségével többféle vezérlési lehetőséged van, használhatod hagyományos csengőkapcsolóval, vagy akár a mobiloddal is, egyszerre! A fázishasításos elven működő LED dimmer Philips Hue és Apple HomeKit kompatibilis, segítségével akár 400W maximális teljesítményű rendszert is kialakíthatsz, mindeközben párhuzamosan akár több nyomógombot is kábelezhetsz. Van egy 100 éves 18 ágú barokk csillárod? Egy ilyen kütyüvel és szabályozható LED fényforrásainkkal még az is okos lehet!

LED panelekkel is használható!

Nem találod a megfelelőt a Philips Hue lámpakínálatban? Újdonságunknak köszönhetően nem kell, hogy lemondj a Nest, IFTTT, Alexa, SmartThings, stb. integrációról! Csak szólj oda az iPhone-odnak: "Hey, Siri, Turn on the Living Room Light" - és rögtön felkapcsolja mennyezeti süllyesztett spot rendszeredet, a szabályozható Eglo paneleket, vagy éppen egy régi fényerőszabályozós kedvenc lámpádat. Programozott lassú ébresztő fény? Nem csak Hue lámpákkal lehetséges! Sőt mi több, Philips Hue vezeték nélküli mozgásérzékelővel vagy a DimSwitch fali fényerőszabályzóval is simán használhatod. Élvezd ki a Philips Hue összes funkcióját és éld át a Hue élményt hagyományos fényforrásokkal is!

Figyelem! Szereléshez minden esetben áramtalanítani kell a vezetéket a kismegszakítónál. Fontos, hogy csak szakképzett szerelő építheti be! Amikor a telefonról kikapcsolják a lámpát, a vezeték továbbra is áram alatt marad, csupán a vezérlőjel szűnik meg, ezért ilyen állapotban sem szabad szerelni vagy akár megérinteni a csatlakozásokat.

  Irány a webshop >>

Zigbee 3.0 230V/24V 50W CCT 2 csatornás vezérlő 24V változtatható fehér LED szalaghoz, Philips Hue rendszerhez

Zigbee 3.0 230V/24V CCT 2 csatornás vezérlő változtatható fehér LED szalagokhoz

Bármilyen 24VDC CCT közös anódos LED szalaggal használható 2 csatornás Zigbee 3.0 vezérlő, amelyet szintén könnyedén integrálhatsz Philips Hue és Apple HomeKit rendszeredhez.

230V hálózatról közvetlenül üzemeltethető, 2 kimenettel látták el: egy a melegfehér, egy pedig a hideg fehér LED szalagokhoz, vagy CCT LED szalag esetén a két csatornához. A fehér árnyalatait a kétféle fehér LED különböző intenzitásából keveri ki, ezzel elő tudod állítani akár a gyertyafénytől a déli égboltig terjedő teljes skálát!

  Irány a webshop >>

Zigbee 3.0 230V 1 csatornás fényerőszabályzó 12V vagy 24V LED szalaghoz, Philips Hue rendszerhez

Szabályozd LED szalagjaid fényerejét egyszerűen közvetlenül 230V-os hálózatról! Mindkét vezérlőt egyszínű  12V, illetve 24V LED szalagokhoz javasoljuk. Maximálisan 50W teljesítményű rendszer kiépítéséhez használható, további bővítéshez jelerősítés használata szükséges!

  Irány a webshop >>

Zigbee 3.0 230V/24V 96W RGBW 4 csatornás vezérlő 24V RGBW LED szalaghoz, Philips Hue rendszerhez

Zigbee 3.0 230V/24V 4 csatornás vezérlő 24V RGBW LED szalagokhoz

Szintén 230V hálózati feszültségről üzemeltethető LED szalag vezérlő, tápegység nélkül 24V 4 csatornás RGBW szalagokhoz. Nagyobb méretű LED szalag világítási rendszerekhez megoldás lehet Philips Hue Lightstrip kiváltására. Bármilyen hagyományos RGBW szalaggal üzemeltethető. A fehér csatorna teljesen elkülönülve üzemeltethető, abban segít, hogy az RGB által kevert fehér fénynek a színvisszaadását növelje, valamint pasztell árnyalatok kikeverésében segít. A Hue rendszerben 2 külön lámpaként jelenik meg: egy RGB és egy fehér lámpa formájában. A rendszer teljes terhelhetősége 4A (4 kimeneten), e felett jelerősítő szükséges!

Tartalomhoz tartozó címkék: hue-blog Heti újdonságok

Keresés