Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Daylo kültéri inox fali/mennyezeti lámpa, White and Color Ambiance, 15W, 1050lm, RGBW 2000-6500K, IP44, 1746547P7

Philips
Online ár
63.090 Ft (49.677 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

Vonja fénykörbe a külteret a Daylo fali lámpával, egy ezüstszínű, kerek kültéri lámpatesttel, amely 16 millió színű fényt bocsát ki! A lámpatest előtt puha, szórt fényt, míg mögötte diszkrét háttérvilágítást hoz létre.



Okos világításra váltanál? Kattints és tudd meg, miért érdemes a Philips Hue termékeit választanod!
Gyártó cikkszám: 17465/47/P7
Cikkszám: 1746547P7
Vonalkód: 8718696174418
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 631

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

Online ár
63.090 Ft (49.677 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

Vonja fénykörbe a külteret a Daylo fali lámpával, egy ezüstszínű, kerek kültéri lámpatesttel, amely 16 millió színű fényt bocsát ki! A lámpatest előtt puha, szórt fényt, míg mögötte diszkrét háttérvilágítást hoz létre.

Érkezzen haza világos lakásba

Beállíthatja úgy a Philips Hue alkalmazást, hogy az észlelje, amikor Ön már közel van otthonához. Mielőtt kiszállna autójából, vagy bemenne az úton, az Ön által kiválasztott intelligens lámpák automatikusan bekapcsolnak.

A melegtől a hideg fehér fényig változtatható

Tegye szebbé az estéit a Philips Hue kültéri világítással. Állítsa be a megfelelő hangulatot a teraszán, az erkélyen vagy a tornácon, és élvezze a pihenést. Élvezze a fehér fény árnyalatait a nyári nap meleg, fehér fényétől a tél jeges hófehér színéig, az évszakok hangulatának megfelelően.

Dekorálja otthonát fénnyel az ünnepekre

Az ünnepi hangulat itt kezdődik - az intelligens fénnyel! Használja Philips Hue lámpáit, hogy otthonát ünnepi élménnyé alakítsa: fényes piros és zöld karácsonyra, finom pasztell tavaszra, vagy akár félelmetes, ragyogó lila, hogy az öné legyen a környék legkísértetiesebb háza Halloweenkor.

Egyszerű vezérlés és kényelem

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a Bridge rendszerhez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy illessze hozzá a beltéri kapcsolókat a rendszeréhez a fények módosításához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, amelyekkel hanggal vezérelheti a lámpáit.

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

Domináns anyag rozsdamentes acél
Foglalat Beépített LED
Funkciók Általános világítás
IP védelem IP44
Terméktípus Fali/mennyezeti lámpa
Elérhető színek rozsdamentes acél (inox)
Színhőmérséklet / szín Változtatható fehér
Forma kör
Család neve Hue Daylo
Szabályozás Igen
Hosszúsága 22 cm
Magassága 7,6 cm
Tömege 0,778 kg
Garancia 2 év
Cikkszám 17465/47/P7
EAN 8718696174418
GPC 915005843301

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!