Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Zigbee 3.0 230V/24V 50W CCT LED szalag vezérlő 24V változtatható fehér LED szalaghoz, Philips Hue rendszerhez, Apple HomeKit, TouchLink

Ár:
13.335 Ft (10.500 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SRP-ZG9105-24-50CVT
Cikkszám: SRP-ZG9105-24-50CVT
Átlagos értékelés: Nem értékelt
CCT (Tunable White) LED szalag szabályozás Philips Hue rendszerben közvetlenül 230V hálózati feszültségről
Szállítási díj: 989 Ft
Menny.:db.

Leírás és Paraméterek

Figyelem! Ez a vezérlő Apple Homekit-kompatibilis, de a Philips Hue Entertainment rendszerrel nem működik együtt!

Ez a LED szalag vezérlő a Philips Hue rendszerben változtatható színhőmérsékletű lámpaként jelenik meg. Felhasználása akkor gazdaságos, ha nagyobb méretű LED szalag rendszereket szeretnénk a HUE rendszerbe bekapcsolni és csak fehér árnyalatokra van szükségünk.

2 kimenete van, külön a hideg, és külön a melegfehér LED szalagokhoz. A kétféle LED szalag különböző arányú intenzitásával keveri ki a kettő közötti fehér árnyalatokat. Bármilyen 12V vagy 24VDC LED szalaggal használható.

A legjobb élmény eléréséhez érdemes 2200K ultra-melegfehér LED szalagot választani a WW kivezetésre, így a gyertyafény narancsos színhőmérsékletét is meg lehet valósítani.

A teljes terhelhetőség 2A (50W mind a két csatornán összesen).
Az 50W teljesítményt csatornánkét is le tudja adni, de ha az egyik csatorna 50W teljesítményen üzemel, a másik nem terhelhető.
A CCT LED szalagoknál a teljesítményt mindig úgy adják meg, hogy a hidegfehér+melegfehér LED-ek összes teljesítményét jelenti. Egy 20W/m teljesítményű CCT LED szalag tehát 10W hidegfehér + 10W melegfehér csatornát tartalmaz.
Szerencsére Philips Hue vagy más színhőmérséklet-vezérlő rendszerekben egyszerre mindig csak az egyik csatornaüzemel 100%-on, pl. 6500K színhőmérséklet esetén csak a 6500K LED-ek világítanak teljes fényerőn, így csak 10W teljesítményt vesz fel. Ha pl. 4000K színhőmérsékletet szeretnénk kikeverni, a 6500K LED-ek fényerejét visszaveszi a rendszer és hozzákever a 2200K részből. Látható, hogy a teljes teljesítmény soha nem megy 10W/m fölé, tehát 5 méter 20W/m CCT szalag nyugodtan rákapcsolható erre a vezérlőre.
Abban ez esetben nem lehet ezt megtenni, ha kézi vezérlővel a CCT LED szalag mind a két csatornáját teljes fényerőre állítjuk.
Tápfeszültsége: 230V, hálózatról üzemeltethető.
50W feletti terheléshez jelerősítőt kell beiktatni a LED szalagok elé.

Típus LED vezérlő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés