Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Zigbee 12-24V 1-4 csatornás univerzális LED vezérlő fehér, RGB, RGBW LED szalagokhoz, Philips Hue rendszerhez

Ár:
14.097 Ft (11.100 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: OH9113392
Cikkszám: OH9113392
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Csatlakoztass bármilyen 12V-24V fehér, RGB vagy RGBW LED szalagot vagy LED lámpát a Philips HUE rendszerhez ezzel a Zigbee fényerőszabályzóval
Szállítási díj: 989 Ft
Menny.:db.

Leírás és Paraméterek

LED szalagok és a Philips Hue okosvilágítás

Figyelem! Ez a vezérlő nem Apple Homekit-kompatibilis és a Philips Hue Entertainment rendszerrel sem működik együtt!

A mindenhol elterjedt 12V-24V LED szalagokat most egy mozdulattal a Philips Hue univerzum részévé teheted. Ezzel a vezérlővel bármilyen LED szalagot bekapcsolhatsz a legkedveltebb okos világítási rendszerbe és élvezheted a Hue kényelmét, sokoldalúságát, vezérelhetőségét és a több száz elérhető appot iOS és Android rendszerre is. Nem feltétlenül kell okosizzókat venned, ezt a vezértől közvetlenül tudod a Philips Hue Bridge-el üzemeltetni.

Amennyiben a gyári Philips HUE lámpakínálatben nem találod meg a neked tetszőt, de nem akarsz lemondani például a Nest, IFTTT, Alexa, Smartthings, stb. integrációról, akkor ez a vezérlő megoldja a problémádat. Csak szólj oda az iPhone-odnak: "Hey, Siri, Turn on the Living Room Light" - és felkapcsol a LED szalagos rejtett világításod. Programozott lassú ébresztő fény? Igen! Kapcsolás a Hue vezeték nélküli mozgásérzékelővel vagy a DimSwitch fali fényerőszabályzóval? Igen! A Philips Hue minden funkcióját ki tudod használni és óriási szabadságot kapsz az otthoni világításod megalkotásához.

És miért univerzális ez a vezérlő? Mert egyszínű, változtatható fehér, RGB és RGBW LED szalagokkal, és lámpákkal is (Pl. Ledium Crystallo LED spot) működik. Sőt! 24V RGB falmosó reflektorokkal is! Nem kell DMX vezérlőket programozni, jalkábeleket telepíteni. Csak egy gombnyomás az iConnectHUE, Lightbow, vagy bármelyik Neked szimpatikus app-ban és életre kel a házad. Fantasztikus nem? Egy ilyen vezérlő plusz néhány kiegészítő teljes szobák vagy termek világításával elboldogul.


Vezérlési lehetőségek

Az univerzális Zigbee LED vezérlőnek 4 üzemmódja van, amelyeket kis DIP kapcsolókkal tudsz beállítani. FIgyelem! A DIP kapcsolón a számozást kell figyelembe venni, nem az ON feliratot!

1 csatorna: Monokróm - Egy színű LED vezérlés

Egy színű LED szalagokhoz vagy lámpákhoz, csak fényerőszabályzásra. Tökéletes megoldás pl. egyszerű rejtett világításhoz. A Hue app "Dimmable Light" néven ismeri fel ebben a módban.


Fehér LED szalag vezérlés Philips Hue rendszerben

LED szalag bekötése, max. 6A terheléssel erősítő nélkül


Fehér LED szalag erősítővel Philips Hue Zigbee dimmerrel

LED szalag bekötése, 6A terhelés felett, erősítővel


2 csatorna: Változtatható fehér árnyalatú LED vezérlés

Egy nagyon meleg és egy nagyon hideg fehér, jellemzően 2200K és 6500K színhőmérsékletű LED szalag kombinálásával lehet a fehér fény rengeteg árnyalatát előállítani a melegfehértől a hidegfehér árnyalatokig. Ébredés, munka, pihenés, tanulás, olvasás - Mindenhez találsz a ritmusodnak megfelelő világítást. Gyertyaláng, izzólámpa, napfény - Mindent ki tudsz keverni. A Hue app "Tunable White Light" néven ismeri fel ezt az üzemmódot. Egy vezérlővel és két erősítővel több száz wattnyi LED szalagot is tudsz szabályozni, akár egy teljes rejtett világítási rendszert óriási fényerővel. Ha erősítővel szeretnéd a rendszert bővíteni, RGB változatot javaslunk, amiből csak 2 csatornát kell bekötni.


Változtatható dinamikus fehér LED szalag vezérlés - ZIgbee, Philips Hue

Változtatható fehér LED szalagok bekötése, max. 6A terheléssel erősítő nélkül


LED erősítő Tunable White bekötés Zigbee Philips Hue rendszerbe

Változtatható fehér LED szalagok bekötése, max. 6A terheléssel erősítővel


3 csatorna: RGB LED vezérlés

RGB LED alkalmazásokhoz. RGB LED szalagokkal és lámpákkal a szivárvány minden színét kikeverheted hangulatvilágításnak. Minden 12-24V tápfeszültségű LED szalag beilleszthető a rendszerbe ezzel a vezérlővel. A Hue app "Extended Color Light" néven ismeri fel ezt az üzemmódot. Egy vezérlővel és RGB erősítőkkel több száz wattnyi RGB LED szalagból álló dekorációs világítási rendszert is kiépíthetsz.


RGB LED szalag vezérlés - ZIgbee, Philips Hue rendszer

RGB LED szalagok bekötése a Zigbee vezérlőbe, max. 6A terheléssel erősítő nélkül


Philips Hue RGB LED szalag erősítővel Zigbee vezérlővel

RGB LED szalagok bekötése a Zigbee vezérlőbe, erősítő segítségével


4 csatorna: RGB+W LED vezérlés

RGBW LED alkalmazásokhoz. Ebben az esetben az RGB és a fehér külön lámpaként jelenik meg az alkalmazásokban, a fehér LED nem vesz részt automatikusan a színkeverésben. A fehér csatornát "Dimmable Light" néven, az RGB csatornákat "Extended Color Light" néven ismeri fel az app, így2plusz 2 lámpád lesz a Hue rendszerben. Mivel az RGB LED szalagokkal nem lehet magas színvisszaadású fehér fényt előállítani, ezzel a 4., fehér színnel szokták a kékes RGB keverés fehér fényét lágyítani, vagy pasztellesebb színeket megjeleníteni. Az RGBW LED szalagok általában 24V feszültségen üzemelnek, ilyen tápegységet kell venni Egy vezérlővel és RGBW erősítőkkel több száz wattnyi RGBW LED szalagból álló dekorációs világítási rendszert is kiépíthetsz.


RGBW LED szalag vezérlés - ZIgbee, Philips Hue rendszer

RGBW LED szalagok bekötése a Zigbee vezérlőbe, max. 6A terheléssel erősítő nélkül


Philips Hue RGBW LED szalag erősítővel Zigbee vezérlővel

RGBW LED szalagok bekötése a Zigbee vezérlőbe, erősítő segítségévelA vezérlő maximális terhelhetősége 6A. Nem csatornánként, a 6A az összes csatorna terhelését összeadva jelenti. Amennyiben nagyobb rendszert építesz ki, a szokásos LED erősítőket javasoljuk a tejesítmény növelésére, így több száz wattos rendszert építhetsz ki egyetlen Zigbee vezérlővel a Hue rendszeredhez.

A vezérlő csak közös anódos lámpákat vagy LED szalagokat tud üzemeltetni.

Hozzáadás a HUE rendszerhez


A Zigbee vezérlőt a Philips Hue gyári app Light Setup menüpontjában kell hozzáadni a rendszerhez, mint bármilyen lámpát. Figyelj arra, hogy a DIP kapcsolók segítségével állítsd be, hogy milyen üzemmódban működjön: 1, 2, 3 vagy 4 csatorna. Ha véletlenül mellényúltál, és például 2 csatornásra állítottad 3 helyett, RESET-et kell végrehajtanod.

RESET vagy csatornaszám módosítás


Biztonsági okokból nem lehet a vezérlőt könnyen hozzáadni másik Philips Hue Bridge-hez. Ahhoz, hogy másik HUE rendszerhez párosítsd, vagy át tudd állítani az üzemelő csatornák számát másra, például monokrómról RGB-re, végre kell hajtani a Factory Reset eljárást. Ezzel a módszerrel visszaállítod az alapállapotot és ismét hozzá tudod adni bármilyen Bridge-hez, vagy Zigbee Light Link rendszerhez. A reset ejárás egyszerű: Töröld ki a HUE app-ból a dimmert a Light Setup menüben, majd 4 be és kikapcsolási ciklust (teljesen áramtalanítani kell a vezérlőt) kell végigcsinálni így:BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet

BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet

BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet

BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet

BE

Az utolsó bekapcsolás után a vezérlő gyári alapállapotban lesz. Most kell a DIP kapcsolót átállítani a kívánt üzemmódra és csak utána elindítani a HUE app-ban a SEARCH funkciót.


Típus LED vezérlő
Tápfeszültség 12-24VDC
Max. terhelhetőség 6A, minden csatorna összesen
Kimenetek 4 db, közös anód
Protokoll Zigbee Light Link (ZLL)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés