Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Welcome LED reflektor, IP44, 2700K, 15W, 2300lm, fekete, 1743630P7

Philips
50.391 Ft (39.678 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Egyszerű vezérlés és kényelem

Terjessze ki Hue rendszerét kültérre is! A Welcome fényárvilágítás csatlakoztatható a meglévő Hue bridge rendszeréhez, amelynek köszönhetően élvezheti az otthontól távoli vezérlési és az ütemezési funkciót, és erős fény köszöntheti Önt a hazaérkezésekor. A Hue bridge nem tartozéka a lámpának.

Gyártó cikkszám: 17436/30/P7
Cikkszám: 1743630P7
Vonalkód: 8718696170540
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 504

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

50.391 Ft (39.678 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Egyszerű vezérlés és kényelem

Terjessze ki Hue rendszerét kültérre is! A Welcome fényárvilágítás csatlakoztatható a meglévő Hue bridge rendszeréhez, amelynek köszönhetően élvezheti az otthontól távoli vezérlési és az ütemezési funkciót, és erős fény köszöntheti Önt a hazaérkezésekor. A Hue bridge nem tartozéka a lámpának.

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

Világítsa ki kertjét, és nézzen körül benne. Ha kültéri fényforrásait rákapcsolja a Hue Bridge rendszerre, ízlése szerint tudja szabályozni a kültéri fényeket. A Philips Hue kültéri érzékelővel vagy a beltéri világítás távvezérlési lehetőségeivel, például a Philips Hue alkalmazással vagy hangvezérléssel (Amazon Alexa, Apple HomeKit vagy Google Segéd) a kültéri világítást is szabályozhatóatja. Készíthet és futtathat olyan világítási programot, amely azt a látszatot kelti, hogy otthon tartózkodik. Irányítsa kültéri fényforrásait otthona kényelméből – vagy a világ bármely pontjáról.

Időzítők beállítása a kényelme érdekében

Élvezze a hosszú, szabadban töltött estéket, fejezze be a kerti munkát, vagy vigye ki a szemetet naplemente után. Programozza Philips Hue rendszerét a világítás be- és kikapcsolására egy megadott menetrend szerint, vagy aktiválja a napnyugta/napkelte programot. Természetesen hasonló módon lehet a fényeket kikapcsolni vagy tompítani is. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy bekapcsolva felejtette-e a világítást otthon!

Állítsa be úgy a világítást, hogy fény fogadja

Élje át a kényelmet, hogy a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik, és kikapcsolnak, amikor elmegy otthonról. Amikor az autóból kiszáll, vagy amikor belép az épületbe, mindenhol a megfelelő világítás komfortjával találkozik. Használja a Philips Hue kültéri érzékelőt, vagy állítsa be a Hue alkalmazásban az Otthon vagy a Távol módot, hogy bekapcsolja az összes lámpát, vagy rábízhatja a kapcsolást a Helymeghatározás módra, amelyhez még gombnyomásra sincs szükség. Ilyen egyszerű az egész.

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a Bridge rendszerhez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy illessze hozzá a beltéri kapcsolókat a rendszeréhez a fények módosításához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, amelyekkel hanggal vezérelheti a lámpáit.

Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

Kifejezetten kültérre tervezve

Kiváló minőségű

A termékek kimondottan kültéri használatra készültek. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a kültéri körülmények közötti legjobb teljesítmény elérése érdekében; az anyagokat intelligens módon használjuk fel, a rádiófrekvencia optimalizálására.

Nagy teljesítményű világítás

A Philips Hue lámpa LED-es fényforrása a kert nagy részét megvilágítja. Az erős fénnyel megvilágított kocsibehajtójához, járdájához, első és hátsó ajtójához vezető utat könnyen megtalálhatja a megfelelő lámpa kényelmét élvezve. A nagy teljesítményű Philips Hue lámpának köszönhetően mindig tisztában lehet azzal, hogy mi zajlik a háza körül.

Időjárásálló (IP44)

Ezt a Philips Hue kültéri lámpatestet kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas; ideális fényforrás.

Domináns anyag fém
Foglalat Beépített LED
Funkciók Általános világítás
Lámpatípus Reflektor
Lámpatest szín / felület fekete
Színhőmérséklet / szín 3000K melegfehér
Forma szögletes
Család neve Hue Welcome
Szabályozás Igen
Hosszúsága 22 cm
Magassága 15,3 cm
Tömege 1,200 kg
Garancia 2 év
Cikkszám 17436/30/P7
EAN 8718696170540
GPC 915005731601

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!