Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Most 15.000Ft visszajárhat | Philips Hue pénzvisszafizetési promóció

Most 15.000Ft visszajárhat | Philips Hue pénzvisszafizetési promóció
Pénzvisszafizetési akciót hirdet a Philips Hue. A promóció keretein belül, amennyiben magánszemélyként (fogyasztó) bruttó 90.000 Ft értékben vásárolsz Philips Hue termék(ek)et az akció időtartama alatt, 15.000 Ft-ot visszaigényelhetsz a gyártótól. Sőt, amennyiben többször is eléred a 90.000 Ft-os értéket, annyiszor igényelheted a 15.000 Ft-os pénzvisszafizetést. A pénzvisszafizetést a gyártó promóciós felületén, a csatolt számlával kezdeményezheted. A számla kézhezvételétől számítva 2 hét áll rendelkezésre a számla beregisztrálására. Tudj meg róla mindent!

Philips Hue pénzvisszafizetési akció

Az akció időtartama: 2022. április 15 - 2022. május 15.

(A számlák regisztrációja 2022. április 15-től 2022. május 31-ig lehetséges.)

Pénzvisszafizetési akciót hirdet a Philips Hue. A promóció keretein belül, amennyiben magánszemélyként (fogyasztó) bruttó 90.000 Ft értékben vásárolsz Philips Hue termék(ek)et az akció időtartama alatt, 15.000 Ft-ot visszaigényelhetsz a gyártótól. Sőt, amennyiben többször is eléred a 90.000 Ft-os értéket, annyiszor igényelheted a 15.000 Ft-os pénzvisszafizetést.

A pénzvisszafizetést a gyártó promóciós felületén (www.hue-promo.eu), a csatolt számlával kezdeményezheted. A számla kézhezvételétől számítva 2 hét áll rendelkezésre a számla beregisztrálására. A regisztrálást követően pedig 5 napon belül elbírálásra kerül, jogosult vagy-e a pénzvisszafizetésre. Pozitív elbírálás esetén 30 napon belül kiutalásra kerül az összeg a megadott bankszámlaszámra.

Az akció minden Philips Hue termékre érvényes. Annak érdekében, hogy egy esetleges szállítási probléma miatt se maradj le a pénzvisszaigénylési lehetőségről, a megrendelést követően minden esetben értesítünk a várható beérkezési időről.

Philips HUE Termékek >

Philips Hue okos világítás

Világítsd otthonod a piacvezető Philips Hue okosvilágítási termékeivel. Teremtsd meg otthonodban a tökéletes világítást minden alkalomhoz. Automatizáld fényeidet és programozd őket, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tedd napi rutinjaidat. Válogass többféle kültéri és beltéri lámpa, LED szalag és kiegészítő közül, vagy szerezz be E27, E14, GU10 okos fényforrásokat, amelyekkel akár meglévő. hagyományos lámpáidat is okos termékekké varázsolhatod.

Válaszd a hozzád illő megoldást: használd Philips Hue termékeidet belépő szinten, Bluetooth vezérléssel, vagy éld át a teljes Hue élményt a Hue Bridge (Zigbee) segítségével! Vezéreld fényeidet mobilapplikációval, DimSwitch fényerőszabályzóval vagy Amazon Alexa, Google Assistant hangvezérléssel!

Philips HUE Termékek >

Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban kizárólag akkor vehetsz részt, ha a 18. életévedet betöltötted, Magyarország területén állandó lakóhellyel és kézbesítési címmel rendelkezel, és természetes személyként (magánszemély) vásárolsz. A pénzvisszafizetés céges vásárlás esetén nem igényelhető.

Hogyan vehetsz részt a promócióban?

Az akcióban úgy vehetsz részt, ha 2022. április 15. és 2022. május 15. között Philips Hue termék(ek)et vásárolsz legalább 90.000 Ft összértékben (szállítási költség nélkül). A számlán szerepelhet egyéb (nem Philips Hue) termék is, fontos azonban, hogy a számlán szereplő Philips Hue márkájú termékek bruttó összértéke elérje a 90.000 Ft-ot.

Az akcióban való részvételhez, továbbá fel kell keresned a www.hue-promo.eu weboldalt, ahol a regisztrációs űrlap kitöltésével igényelheted a visszafizetést. Az űrlapon meg kell adnod a személyes adataidat, a bankszámlaszámot, ahová a kifizetést kéred, az üzlet nevét (Ledium Kft.), ahol a Philips Hue termékeket vetted, valamint fel kell töltened a szkennelt vagy lefényképezett bizonylatot (PDF, JPG vagy PNG formátumban), amely bizonyítja az akciós vásárlás megfelelően és időben történő lebonyolítását. 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a regisztráció és a visszatérítés elbírálása a Philips Hue saját felületén történik, erre nincs rálátásunk, emiatt az az ezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre nem áll módunkban tájékoztatást adni, kizárólag a Philips Hue promóciós oldalán megadott elérhetőségeken tudsz érdeklődni.

Fontos, hogy amennyiben egy számlán, többször is eléred a 90.000 Ft-os Philips Hue vásárlási értéket, akkor a számlát annyiszor kell feltöltened a regisztrációs űrlapon, ahányszor eléred az összértéket. Ebben az esetben tehát újra kell regisztrálni ugyanazokkal a regisztrációs adatokkal.

A promóciós termék megvásárlását igazoló bizonylatot (számla), amellyel a pénzvisszafizetés igénybevételére való jogosultságodat igazolhatod, meg kell őrizned további ellenőrzés esetére.

További információk: www.hue-promo.eu

Letölthető promóciós szabályzat

Philips HUE Termékek >