Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue Enrave XL mennyezeti LED lámpa, 33,5W, 3300lm, White Ambiance, 2200-6500K + DimSwitch, fehér, Bluetooth+Zigbee, 8718696176474

Philips
93.590 Ft (73.693 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

Az extra nagyméretű Enrave mennyezeti lámpa fehér színben széles területeket világít meg, ami kombinált nappali/étkező helyiségekben hasznos. Egyedülálló hatása meleg-hideg árnyalatú fehér fénygyűrűt vet a mennyezetre, és erőteljes fényt vet lefelé.


Gyártó cikkszám: 41161/31/P6
Cikkszám: 4116131P6
Vonalkód: 8718696176474
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 936

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

93.590 Ft (73.693 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

Az extra nagyméretű Enrave mennyezeti lámpa fehér színben széles területeket világít meg, ami kombinált nappali/étkező helyiségekben hasznos. Egyedülálló hatása meleg-hideg árnyalatú fehér fénygyűrűt vet a mennyezetre, és erőteljes fényt vet lefelé.

A világítás azonnali vezérlése

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással csökkentheti vagy növelheti a teljes ház világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Intelligens világítás egyszerűen

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Biztosítsa a jó hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel

A meleg és hideg fehér fény több mint 50 000 árnyalatából választva minden tevékenységhez és napszakhoz megteremtheti a tökéletes környezetet az otthonában. Használjon ragyogó, fehér fényt reggel, hogy energikusan és éberen kezdje a napot, vagy könnyítse meg az esti pihenést halvány aranyszínű ragyogással.

Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

Csatlakoztassa okoslámpáit egy Hue Bridge központhoz (külön megvásárolható) az összes Philips Hue funkció kihasználásához. A Hue Bridge használatával akár 50 lámpát is vezérelhet teljes otthonában. Rutinok létrehozásával automatizálhatja világítási rendszerét. Okoslámpáit vezérelheti otthonától távol is vagy okostartozékok hozzáadásával, mint például mozgásérzékelők és intelligens kapcsolók.

Foglalat Beépített LED
Lámpatípus Mennyezeti lámpa
Hosszúsága 55,1 cm
Magassága 8,4 cm
Cikkszám 41161/31/P6
EAN 8718696176474
GPC 915005997001

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!