Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Philips Hue E14 RGBW LED fényforrás - 6.5W - White and Color Ambiance, 8718696695166

Philips
21.590 Ft (17.000 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Korlátlan lehetőségek

Egészítse ki Philips Hue rendszerét Philips Hue White and colored ambiance gyertyaizzó formájú fényforrással, és élje át az élményt, amit a kiváló minőségű fehér és színes fény nyújt, végtelen lehetőségeket kínálva.

Gyártó cikkszám: 8718696695166
Cikkszám: 8718696695166
Vonalkód: 8718696695166
Szállítási díj: 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 216

Megtervezzük otthonod, irodád, üzlethelyiséged világítását!
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tervezzük meg!

21.590 Ft (17.000 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Leírás és Paraméterek

Korlátlan lehetőségek

Egészítse ki Philips Hue rendszerét Philips Hue White and colored ambiance gyertyaizzó formájú fényforrással, és élje át az élményt, amit a kiváló minőségű fehér és színes fény nyújt, végtelen lehetőségeket kínálva.

Fények a mindennapi tevékenységekhez

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és készüljön fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán izzó fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

Villanyozza fel a játékot!

Emelje újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsön le külső alkalmazásokat, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthat meg a Philips Hue rendszerrel.

Teremtse meg a hangulatot

Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető ragyogó fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.

Vezeték nélkül vezérelhető LED

Ez a LED vezeték nélkül vezérelhető, ha intelligens vezérlés érdekében Philips Hue bridge-hez, vagy Philips Hue fényerő-szabályozó kapcsolóhoz csatlakoztatja.

Kompatibilis eszköz szükséges

Ez a termék csak akkor szabályozható, ha Philips Hue bridge-hez vagy egy Philips Hue kompatibilis eszközhöz van csatlakoztatva

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Hozza összhangba zeneszámokkal és filmekkel

Terjessze ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és figyelje, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le külső alkalmazásokat, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthat meg a Philips Hue rendszerrel.

Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue-val. Nem túl világos. Nem túl sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre

Bánjon kreatívan a színekkel

Játsszon a fénnyel és válasszon a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathassa szobájának megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatja az adott kombinációt. Használja kedvenc fotóját és élje át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentse el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívja elő újra, amikor csak akarja

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, hogy a fényeket a Philips Hue alkalmazással az okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelhesse.

Ébresztés és lefekvés

A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkeltét utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ne pedig az ébresztőóra hangos zajára. Kezdje a napját úgy, ahogy kell. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni a kellemes alvásra.

Időzítők a kényelemért

A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

Ébredjen fel és aludjon el természetes módon!

Természetes elalvás és ébredés

Csavarjon egy gyertyaizzó formájú Philips Hue fényforrást az éjjeliszekrény lámpájába, és az ébredés pontosan olyan lesz, amilyet szeretne. Induljon a napja kellemesen, meleg napkeltével. A fokozatosan növekvő fényerő olyan érzést ad, mint amikor természetes fényre ébred fel – nem a vekker durva csörgésére kell felriadnia. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít ellazulni, és végül kellemesen álomba merülni.

Foglalat E14
Lámpatípus Fényforrás
Színhőmérséklet / szín Változtatható fehér
Tömege 0,050 kg
Fényforrás élettartalma 25 000 h
Cikkszám 8718696695166
EAN 8718696695166
GPC 929001301301

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!