Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.

Vásárolj online biztonságosan! | A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedéseink

Vásárolj online biztonságosan! | A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedéseink
A koronavírus-járvány gyors ütemű terjedése miatt mindennél fontosabbnak tartjuk az emberek egészségének megőrzését, éppen ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a rendelési folyamatok, a termékek beszerzésétől kezdve, a csomagoláson át, egészen a házhozszállításig, a lehető legbiztonságosabban történjenek!

Bevezettünk pár szükséges óvintézkedést:
 

  • Rendszeresített higiéniai lépéseket vezettünk be, munkatársaink a megszokott higiéniai lépéseken túl, megadott időközönként alapos kézmosással és fertőtlenítőszer használatával tisztítják meg a kezeiket.
  • Kollégáink munkájuk során szájmaszkot és kesztyűt viselnek, amelyeket a szükséges időközönként lecserélnek.
  • Az üzlethelyiséget rendszeresen fertőtlenítjük, beleértve az egyes felületek és a kilincsek tisztítását!
  • Folyamatosan figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos fejleményeket, hogy időben reagálhassunk a változásokra.
  • Felhívtuk alkalmazottaink figyelmét, hogy amennyiben a vírusfertőzés jeleit észlelik, maradjanak otthon, valamint forduljanak orvoshoz! 


A kormány határozatnak megfelelően, bemutatótermünk határozatlan ideig 08:00-15:00-ig tart nyitva, ügyfélszolgálatunk elérésére és személyes átvételre is ezidő alatt van lehetőség.

A járvány továbbgyűrűzésének elkerülése érdekében, megkérünk mindenkit, hogy az elkövetkezendő időszakban, ha teheti, lehetőség szerint vásároljon online, és kérje megrendelt termékeit házhozszállítással! Válassz biztonságos fizetési módjaink közül, fizess Barion online fizetési rendszerünkkel, vagy banki átutalással!

Személyes átvétel során kérünk, pontosan előkészített összeggel érkezz, vagy fizess bankkártyával!

Számunkra a vásárlóink és dolgozóink biztonsága az első! A járvány miatt kialakult bizonytalan helyzetben az összetartás a legjobb védekezés, vigyázzunk hát egymásra!

Ne hagyjuk pár hónapra tönkremenni a gazdaságot, ebben a nehéz időszakban is igyekezzünk minden erőnkkel fenntartani a gazdaság áramlását! 

Köszönjük,
A LEDáruház csapata