Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Új LED kültéri lámpa kollekció a LUTEC-től! Modern formák, 5 év garancia.

2018. 02. 18. 06:28:00
Új LED kültéri lámpa kollekció a LUTEC-től! Modern formák, 5 év garancia.

A 2018-as szezonra új gyártóval bővítettük kültéri lámpa választékunkat. Teljesen új formák közül válogathattok, mind a modern, mind a klasszikus stílus kedvelői megtalálhatják a számukra legtetszetősebb darabot, emellett az innovatív technikai megoldások előnyeit is kiélvezhetitek. Friss, játékos, okosan tervezett szolárlámpáik pedig kerted bármely sarkát a legjobb kerti parti helyszínné varázsolják.

Megnézem az összes LUTEC lámpát >>

Less be újdonságaink közé!

A modern stílus kedvelőinek

Minden lámpának két élete van. Egy éjszakai és egy nappali. Nappal elsősorban dekorációs elemként éjszaka pedig funkcióját tekintve is életre kelnek.


Lutec Meridian - gyűrű formájú modern LED lámpa
Az elegáns, antracit színű lámpatest, rendhagyó formatervezésű opál lámpabelsőt takar, mely glóriaként ragyogja be kerted.

Lutec Pilo - LED világítás új formában
Különleges design, mely 4 irányban festi falaid fénnyel. Rafinált tervezésnek hála előlapját csavarok nélkül, mágneses megoldással helyezheted fel a megfelelő pozícióban.

Lutec Cone LED fali lámpa
Egyszerű, de annál mutatósabb forma, mely szolidan hinti be fénnyel környezetét.

A klasszikus stílus kedvelőinek

A tradícionális lámpatestek tökéletes párosítása a LED technológiával. Nagyszerűen passzolnak akár városi környezetbe is. A láthatatlan beépített fényforrások varázslatos fénnyel árasztják el kerted, néhányba pedig vintage stílusú fényforrást is tehetsz, így nem csak divatos, de vagány lámpád is lesz.


Lutec Cate - mesebeli hangulatú kerti lámpa
Komplett lámpacsalád hoz autentikus hangulatot kertedbe. Válassz vintage LED izzót használatához, hogy még jobb legyen az összhatás.

Lutec Unite LED falra szerelhető lámpa
Öt tagú lámpacsalád, mellyel igényeid szerint alakíthatod kültéri világításod. Kedves, meleg fénnyel teszik kerted a nyugalom szigetévé.

Lutec Zoe modern fali LED lámpa
Kompakt, vintage stílusú kis lámpa kellemes, simogató fénnyel.

Szolár lámpák

Széles felhasználási lehetőség rejlik bennük, a technikai újdonságoknak köszönhetően, a nagy hatékonyságú szolár panelekkel kielégítő, hosszan tartó fényt biztosítanak. Hogy a legtöbbet hozhasd ki belőlük, 3 lépcsős szabályzóval, időkapcsolóval és mozgásérzékelővel rendelkező lámpák közül is válogathatsz.


Lutec Diso napelemes kerti LED lámpa
A szolár panel tökéletesen beépül a lámpatestbe, szinte észre sem veszed. A fény iránya beállítható, így hatékony és környezetbarát világítási rendszert hozhatsz létre.

Lutec Table Cube napelemes LED asztali hangulatfény
Hordozható asztali lámpa, melynek fényerejét 3 lépcsős szabályzóval beállíthatod. Több szín közül választhatsz, fehér színben akár RGB verzióban is.

Lutec Table Cube napelemes LED lámpa
Hordozható állólámpa, melyet kerted bármely szögletében elhelyezhetsz, világításod számtalan verzióját kialakíthatod vele, ahogy épp kedved tartja. 3 lépcsős szabályzóval pedig fényerejét szabhatod meg hangulatod szerint.

Biztonsági és munkalámpák, funkcionális világítás

Bővülő választékunkban szerepet kaptak a mozgásérzékelős, vagy akár kamerával felszerelt lámpák is, melyek képesek nagy fényerővel nagy területet bevilágítani. Újdonság lámpapalettánkon a munkalámpa is, melyből már több típus is elérhető, illetve több új kültéri fali és mennyezeti lámpával is találkozhattok.


Lutec Esa fali LED PIR/CAM lámpa
Modern küllemű biztonsági lámpa, mely mozgásérzékelővel, kamerával és hangszóróval is rendelkezik, emellett hatalmas fényerővel világítja meg udvarod.

Lutec Peri állványos LED reflektor
Két beállítható világítófejjel ellátott stabil állólámpa, mely táska méretűre összecsomagolható, mindemellett hatalmas fényerővel.

Lutec Seine fali LED lámpa
Ha csak egy egyszerű fali, mennyezeti lámpára vágysz. Semmi flanc, semmi extra csak kellemes meleg fény.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog

Keresés