Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Crystallo beépíthető LED lámpa - kristálytiszta ragyogás

Sokan használják általános világításra a hagyományos spotlámpákat, pedig eredetileg kiemelő fénynek fejlesztették ki őket. Mutatunk egy alternatívát azoknak, akik már unják a sötét sarkokat és a foltos megvilágítást.

Crystallo LED akril búrás kis méretű lámpát általános világítási célra fejlesztettük ki. Jó minőségű, kiemelkedő hatásfokú LG 5630 vagy Luxeon SMD LED-ek felhasználásával, kiváló hűtéssel, extrém nagy fényerővel, kitűnő színvisszadással, ráadásként szabályozhatósággal gyártjuk. 

A végeredmény egy kristálytisztán ragyogó, üveghatású, álmennyezetbe vagy akár bútorlapba építhető lámpa lett. A fényereje a méretéhez képest elképesztő: a saját fejlesztésű LED modul 387 lm fényáram felett teljesít, 3W fogyasztással megközelíti egy 40W izzó fényerejét. Kör vagy négyzet formában készül.

Ha a Crystallo LED lámpákból építi ki világítási rendszerét, nem lesznek sötét sarkok, homályos foltok, mert 180 fokos sugárzási szöge fénnyel teríti be a lakás minden pontját. És még valami: 12V DC tápfeszültséggel üzemeltethetők az egy színűek, 15V DC-ről a változtatható fehérek (egy tápegységről több lámpa is működhet, ennek kiválasztásában szívesen segítünk), tehát a legegyszerűbb LED szalag dimmerekkel is lehet fényerőszabályozni. Megjelenése modern és minimalista. 

Fényerőszabályzás:

A rádióvezérlésű SysCon rendszer segítségével akár fali vezérlővel, akár távirányítóval is kényelmesen szabályozható, vagy a Dresden Elektronik FLC-CT vezérlőjével a Philips Hue rendszerre is rá lehet kapcsolni a Crystallo lámpákat. 

Rendezés:

Keresés