Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket megújult adatvédelmi szabályzatunkban.
Menü

Eglo Access - távirányítható fény a mindennapjaidhoz!

Eglo Access - távirányítható fény a mindennapjaidhoz!

A fény igazolt élettani hatással van a mindennapjainkra, és a különböző fényhatások eltérő módon hatnak ránk. Példaként az erősebb, semleges színű fények a koncentráció támogatásában, a lágy, meleg fények pedig a komfortos pihenés során játszanak nagy szerepet. Ezeket szem előtt tartva született meg az Eglo Access termékcsalád.

Ugrás az Eglo Access termékekre!

Az Access főbb jellemzői, hogy 4 féle alap fénybeállítás közül választhatunk, amelyeket távirányító segítségével vezérelhetünk, sőt még 2 egyéni beállítást is eltárol nekünk. Az Access kollekció mind rendelkezik az úgynevezett Tunable White (változtatható fehér) funkcióval, amely a fehér fény melegtől egészen a hideg árnyalatokig való változtatásának lehetőségét takarja.

Egyszerűen nagyszerű

A rendszer egyértelmű előnyei közé tartozik, hogy használatához nincs szükség mobileszközökre, applikációra vagy internetkapcsolatra, csupán egy távirányító kell hozzá. A távvezérlő segítségével akár 8 eszközt vezérelhetünk,10 méteres távolságig. A beépített színhőmérséklet szabályzásnak köszönhetően pedig a 2700K melegfehértől egészen a hűvös, 6500K-ig változtathatjuk fehér árnyalataink színét.

A gördülékeny mindennapokért

Az Eglo Access rendszer erőssége, hogy pontosan azt kínálja, amire a mindennapi élethelyzeteink során igénylünk. Minden tevékenységünkhöz felkínálja a megfelelő fényt, így sokkal energikusabban telhetnek a napjaink.

A WORK beállítás mellett a munka csak úgy pörög, hiszen a koncentrációs képesség serkentésére egy 4000K-es természetes fehér árnyalatú fény van segítségünkre 100%-os fényerővel. A RELAX funkcióval egy 50%-os, 2700K-es abszolút meleg árnyalatú fényt kapunk, amely szuper választás lehet, ha csak elhevernénk a kanapén és kizárnánk a mindennapi nehézségeket. A SWITCH OFF és a NIGHT LIGHT gombokkal pedig az elalvást teszi még komfortosabbá. Gondoltak azokra is, akik az csupán teljes sötétben tudnak jól aludni, számukra az előbbi, SWITCH OFF funkció lehet a kedvencük, ugyanis, ha ezt a beállítást használjuk fényeink 30 perc elteltével kikapcsolnak. Azoknak, akiknek kényelmesebb az elalvás éjszakai fény mellett, választhatják a NIGHT LIGHT funkciót, amellyel egy 10%-os fényerejű, melegebb tónusú fehér árnyalat mellett szenderedhetnek álomba.

Emellett pedig 2 egyedi beállítást is meghatározhatunk, hogy még jobban személyre szabhassuk otthonunk fényeit.

Villódzásmentes kialakítás

Sok LED lámpa és fényforrás hajlamos a villódzásra, amelyet sok esetben csupán a mobileszközeink kameráján érzékelhetünk, azonban hiába láthatatlan ez a szemünknek, ugyanúgy megterheli a szervezetünket. Emiatt is fontos kiemelnünk, hogy a lámpák és fényforrások új elektronikájának köszönhetően, az Eglo Access minden tagja abszolút villódzásmentes, így nem terhelik a szemet.

Ints búcsút a villódzásnak és óvd a szemed!

8 indok, amiért érdemes az Eglo Access-t választanod!

Ha még nem sikerült meggyőznünk arról, hogy az Eglo Access kiváló választás lehet otthonodba, összegyűjtöttünk Neked 8 erős érvet, amiért érdemes lehet kipróbálnod az Eglo új távirányítós rendszerét!

Vezérlés távirányítóval

✔ Nincs szükség mobileszközre vagy applikációra

Nem kell internetkapcsolat a használatához

Fénybeállítások minden élethelyzethez

Fényerőszabályzás melegfehértől a hideg árnyalatokig (2700-6500K)

Akár 8 lámpa vagy fényforrás vezérelhető egy távirányítóról

✔ 10 méteres hatótáv

Villódzásmentes kialakítás a szem védelméért

Itt az idő, hogy Te is távirányítót ragadj! Próbáld ki az Eglo Access-t és igazítsd a fényt a mindennapjaidhoz!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Blog Heti újdonságok

Keresés